Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 17:37

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 1-2: Νίκη στον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 1-2: Νίκη στον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στην Α’ τοπική

Με νίκη και μάλιστα εκτός έδρας ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες της, στην Α’ τοπική, η Θύελλα Χαρακοπιού, καθώς κέρδισε με ανατροπή στο σκορ τη Σπερχογεία με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, στον πρώτο αγώνα της ιστορίας τους στην Α’ τοπική, με δύο γκολ του Β. Κουτσολία συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο την πρώτη τους παρουσία στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Παρότι η Σπερχογεία πήρε το προβάδισμα στο σκορ, η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Ο Ηρ. Καραχάλιος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 34’. Η Θύελλα απάντησε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους με τον Κουτσολία. Στο 64’ ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στη ομάδα του πετυχαίνοντας το τελικό 1-2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ηλ. Μπουρίκας με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Μπασιλάρη.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Μπούνας, Παπαγεωργίου, Λένα, Μαρίνος, Τσέρτος (60’ Τσάκωνας), Πιλάτης (71’ Κακαλέτρης), Ι. Καραχάλιος, Ηρ. Καραχάλιος, Γιακουμής.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Ορφανός (59’ Κωστέας), Μαρκάκης (46’ Βασιλογιαννακόπουλος), Πανταζόπουλος, Καπόγλης, Κουτσολίας (94’ Κωνσταντακόπουλος), Μωράκης, Δουρούμης, Πανταζής, Τσουλάκος, Σίνος.