Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 11:47

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύο ερωτηματικά για το ντέρμπι με Χανιά

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Δύο ερωτηματικά για το ντέρμπι με Χανιά

Χωρίς τους Χοσέ Κάνιας και Αλεχάντρο Αρίμπας ενδέχεται να αγωνιστεί η Καλαμάτα κόντρα στα Χανιά.

Οι δύο Ισπανοί αποχώρησαν τραυματίες από το νικηφόρο ματς με το Αιγάλεω και κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν το κυριακάτικο ντέρμπι (2 μ.μ, Δημοτικό Στάδιο). Περισσότερες πιθανότητες έχει ο Αρίμπας, που μαζί με τον Παπατόλιο συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Βασικότατο στέλεχος είναι και ο Κάνιας (αμυντικό χαφ) και η απουσία του προβληματίζει την τεχνική ηγεσία, αλλά σε ένα πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν απώλειες από τραυματισμούς και τιμωρίες. Η Καλαμάτα διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να τα καταφέρει την Κυριακή, ακόμα και δεν αγωνιστούν δύο από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στη Super League 2. Η “Μαύρη Θύελλα” ποντάρει στην καλή αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση, που πηγάζει από το απόλυτο σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με Παναθηναϊκό Β’, Γιούχτα και Αιγάλεω. Το ζητούμενο πλέον είναι να κάνει το “4 στα 4” ώστε να μείνει μόνη στην κορυφή του β’ ομίλου και παράλληλα να αυξήσει στους 6 βαθμούς τη διαφορά από τα Χανιά.

Τα εισιτήρια

Στην Καλαμάτα προσμένουν την Κυριακή πολύ κόσμο στο γήπεδο και η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα, με τις τιμές να είναι από 10 έως 30 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: “ Την Κυριακή 22/10 στις 14.00 έχουμε αγώνα! Από αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων! Τρόπος διάθεσης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ την Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 17.00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου 2 ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα.
Τιμές Εισιτηρίων: Θύρα VVIP:30 ευρώ, Θύρα 2 VIP1/Θύρα 2 VIP1: 15 ευρώ, Θύρα 2 Τμήμα Α/Τμήμα Β/ Θύρα 4 / Θύρα 1: 10 ευρώ.
Υπενθυμίζουμε ότι σε κομμάτι της Θύρας 1, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών”.

Επισκέψεις σε σχολεία

Σε δύο σχολεία βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία των παικτών της “Μαύρης Θύελλας”, καθώς και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης και ο γενικός αρχηγός Αντώνης Μαυρέας. Συγκεκριμένα στο 4ο και 9ο δημοτικό Καλαμάτας, όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί με τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες, μοίρασαν δώρα και προσκλήσεις για την οικογενειακή κερκίδα, όπως ανέφερε η μεσσηνιακή ΠΑΕ: “ Σήμερα, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών μας και μέλη του τεχνικού team στο πλαίσιο της αθλητικής αρωγής, βρέθηκαν στο 9ο & 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας όπου εκεί γνωρίστηκε με τους μαθητές! Εκεί παίξαμε ποδόσφαιρο, μοιράσαμε μπάλες και προσκλήσεις για την Οικογενειακή Κερκίδα-One Family, καθώς και αυτόγραφα για τους μικρούς φιλάθλους της ομάδας μας! Συνεχίζουμε με όραμα την προώθηση του αθλητισμού στη νέα γενιά”.