Κυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 19:52

"Καθάρισε" σε 23 λεπτά ο Πάμισος, 2-0 τον Αγρα

Γράφτηκε από τον

Το "6 στα 6" έκανε ο Πάμισος που κέρδισε εύκολα με 2-0 τον Τέλλο Αγρα και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α' τοπική, έχοντας διαφορά δύο βαθμών από τη δεύτερη Κυπαρισσία.


Στο πρώτο 15λεπτο δεν είχε σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως από τα αριστερά. Στο 15' ο Γ. Καλογερόπουλος σέντραρε από αριστερά,
ο  Σεϊτάι κοντρόλαρε και μπήκε στην περιοχή, με τον Αναστασόπουλο να τον βρίσκει με το τάκλιν που επιχείρησε και τον διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη να δίνει σωστά το πέναλτι. Ο Σεϊτάι από τα 11 βήματα ξεγέλασε τον Τσώλη γράφοντας το 1-0.
Η ομάδα των Τσίκινη - Γεωργακλή πέτυχε το δεύτερο τέρμα της στο 23'  όταν μετά από φάουλ του Χ. Τρίψα, ο Τσώλης απέκρουσε στην αριστερή γωνία… Ο Γ. Καλογερόπουλος πήρε το… ριμπάουντ και από πλάγια θέση σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη εντός παίκτη του Αγρα και να καταλήγει στη δεξιά γωνία αλλάζοντας πορεία (2-0).
Ο Αγρας θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς στο 44' από μια… καραμπόλα. Μετά από διώξιμο του Καλλιντέρη η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Τουρλίδα και έφυγε εκατιστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Η μοναδική καλή φάση που σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος έγινε στο 59' όταν το φάουλ του Μανιάτη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Μανιάτης, Φιλόπουλος, Γ. Τρίψας, Χ. Τρίψας, Σεϊτάι, Γ. Καλογερόπουλος (63' Τριανταφυλλάκης), Αργυρόπουλος (83' Πατσιώτης), Βλαχόπουλος (76' Α. Καλογερόπουλος), Τσιπλάκης, Ηλιόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Κολεζνιτσένκο, Κωστακιώτης, Νάκος, Παϊκόπουλος (46' Γεωργακόπουλος), Μπερερής, Κορομηλάς, Μπιτσικώκος, Αναστασόπουλος (30' Τουρλίδας), Τόσκα, Πότσης (46' Γεωργόπουλος).