Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 14:11

ΕΡΑΝΗ – ΙΑΛΥΣΟΣ 0-0: Παρέμεινε δίχως νίκη για 7η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Ούτε την 7η αγωνιστική κατάφερε να πετύχει η Εράνη την πρώτη της νίκη στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.

Η φιλιατρινή ομάδα έμεινε χθες το πρωί στο 0-0 στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών κόντρα στον Ιάλυσο, στο ντεμπούτο του Θοδωρή Γιακαλή στον πράσινο πάγκο.
Ετσι η Εράνη συνεχίζει να έχει αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία, αφού κουβαλά και την αφαίρεση 4 βαθμών από το ματς με τον Πανελευσινιακό και η υπόθεση παραμονή έχει γίνει αρκετά δύσκολη.

Τρίτη εντός έδρας ισοπαλία

Αυτή ήταν η τρίτη εντός έδρας ισοπαλία των πρασίνων στο πρωτάθλημα και η πρώτη που δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εκτός έδρας έχουν τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς και γι’ αυτό είναι ουραγοί στη βαθμολογία, ενώ τη προσεχή Κυριακή έχουν δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Μαρκό.
Από την άλλη η ομάδα της Ρόδου έφτασε τους 8 βαθμούς και παραμένει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Πίεσε στο δεύτερο μέρος

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με πολλές δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με το συγκρότημα του Θοδωρή Γιακαλή να έχει μια εδαφική υπεροχή.
Στο δεύτερο μέρος όμως η μεσσηνιακή ομάδα πίεσε για το πολυπόθητο γκολ, ειδικά μετά την είσοδο στο ματς του Δημητρίου.
Στο 65’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ηλιόπουλος πήρε την κεφαλιά που απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου.

Ακυρώθηκε γκολ του
Ηλιόπουλου στο 77’

Στο 77’ ο Ηλιόπουλος δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Δημητρίου, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα…
Το γκολ όμως ακυρώθηκε με τον επιθετικό της Εράνης να υποδεικνύεται σε θέση οσφάιντ, σε μια οριακή φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.
Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 88’ με τον Μπάρκα να βγαίνει τετ α τετ από πλάγια θέση, όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο γκολκίπερ του Ιάλυσου μπλόκαρε.
Το δυσάρεστο για την Εράνη ήταν πως αποχώρησαν τραυματίες οι Καπλάνης και Στραβάκος, με τον πρώτο να δέχεται ένα χτύπημα στον αστράγαλο και τον δεύτερο να έχει υποστεί τράβηγμα στο δικέφαλο.
Το ματς σφύριξε ο Ρηγόπουλος (Ηλείας), με βοηθούς τους Κορδά και Ντάβαρη από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Καπλάνης (46’ λ.τρ. Μπουρδέκας), Μπινιώρης, Σάμπσον, Πέππας, Κωνσταντόπουλος (60’ Πλατάνας), Ηλιόπουλος, Στραβάκος (70’ λ.τρ. Δημητρίου), Γκεβόρι, Καραμπέτσος (89’ Λεβεντάκης), Μπάρκας.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Κάμπα (78΄ Ιντρίζι), Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Αθανασίου, Εμπουμπά, Τζουανάκης (90΄ Πάνος), Βλαχάβας (87΄ Σάββας), Χατζηνικόλας, Πατσίλης.