Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 10:38

ΕΡΑΝΗ: Μία μεταγραφή και ένα “διαζύγιο”

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Μία μεταγραφή και ένα “διαζύγιο”

Ενίσχυση στην άμυνα για την Εράνη, καθώς απέκτησε τον Σταύρο Τσερπέ (φωτό) ο οποίος έχει παραστάσεις από το αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει παίξει ακόμα στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Παράλληλα η φιλιατρινή ομάδα, γνωστοποίησε χθες τη λύση της συνεργασίας με τον Ελβις Γκελγκέρια.

Για τη συμφωνία με τον Τσερπέ αναφέρει: “Στην υλοποίηση μιας μεταγραφής με διεθνείς διαστάσεις προχώρησε η ομάδα μας, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Σταύρο Τσερπέ.
Γεννημένος στην Αυστραλία και γαλουχημένος ποδοσφαιρικά στην Αγγλία, ο φέρελπις ακραίος αμυντικός μπορεί με την ίδια ευχέρεια να παίξει σε όλη την δεξιά πλευρά. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Τρανμίρ, Άκρινγκτον, Όλντριχαμ και Φάρσλει στην 4η, 5η και 6η κατηγορία της Αγγλίας, ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα απο την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ (εν έτη 2022) ενώ τελευταίος κατά σειρά σταθμός στην σταδιοδρομία του ήταν ο Βύρωνας Καβάλας.
Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας”. Oσον αφορά το “διαζύγιο” με τον Γκελγκέρια σημειώνει: “ Το Δ.Σ της ομάδας μας γνωστοποιεί την από κοινού συναινετική λύση της συνεργασίας με τον μεσοεπιθετικό Έλβις Γκελγκέρια. Στο σύντομο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο μας κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση μας. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας του”.
Αγωνιστικά, η Εράνη προετοιμάζεται για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τη Μαρκό, όπου θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους βαθμούς εκτός έδρας. Στο ντεμπούτο του Θοδωρή Γιακαλή στον πάγκο, έμεινε στο 0-0 με τον Ιάλυσο. Να σημειωθεί ότι συνεργάτης του Μυτιληνιού προπονητή υα είναι ο γυμναστής Κομνηνός Μπατζάκας, που κατάγεται επίσης από τη Μυτιλήνη και οι προηγούμενες ομάδες του ήταν η Επισκοπή και η Ερμιονίδα.
“Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση της Ερανης για την εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Με κέρδισε η ζεστασιά και η ευγένεια των ανθρώπων, την οποία εύκολα εισπράττεις με την έλευση σου εδώ. Η πρόκληση είναι μεγάλη... Όπως επίσης και η θέληση των ανθρώπων της διοίκησης για βελτίωση και εξέλιξη”, σημείωσε στις πρώτες του δηλώσεις.