Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 11:13

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πλήγμα με Κάνιας!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πλήγμα με Κάνιας!

Ενός κακού μύρια έπονται. Η Καλαμάτα γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρόσφατο ματς με τα Χανιά, είδε τον Αρίμπας να αποχωρεί και πάλι τραυματίας (όπως με το Αιγάλεω), αλλά και να χάνει τον Χοσέ Κάνιας.

Ο Ισπανός μέσος χτύπησε στο νικηφόρο παιχνίδι με το Αιγάλεω και από τη “Μαύρη Θύελλα” έλεγαν ότι θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τους Κρητικούς. Ο Κάνιας βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή, αλλά με… πατερίτσες και σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί θλάση βαριάς μορφής.
Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής μετέβη στην Πορτογαλία για να εξεταστεί από δικό του γιατρό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 3 μηνών! Κάτι που σημαίνει ότι η μεσσηνιακή ομάδα χάνει έναν από τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Τον συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας και επιθετικής γραμμής, αφού σε όσα ματς ήταν διαθέσιμος αγωνιζόταν μπροστά από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Παπατόλιος – Αρίμπας) και με παρτενέρ συνήθως τον Ματέους Αλβες. Κόντρα στα Χανιά τη θέση του Κάνιας, πήρε ο Μπενίτεζ, ενώ μετά τον τραυματισμό του συμπατριώτη του Αρίμπας, έπαιξε στόπερ ο Κωστούλας.
Δύο παίκτες που αναμένεται να πάρουν πλέον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μετά την δεδομένη απουσία του Κάνιας και την ενδεχόμενη του Αρίμπας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ηλιούπολη.
Η Καλαμάτα μετά την ήττα στο ντέρμπι και τη νίκη της Καλλιθέας στο εξ αναβολής ματς με τον Παναθηναϊκό Β’, έπεσε από την κορυφή του β’ ομίλου της Super League 2. Ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες στην έδρα της. Ο αγώνας με την Ηλιούπολη θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα (11 π.μ. με 5 μ.μ. από τα γραφεία της ΠΑΕ) και αύριο από τη μία το μεσημέρι από τα εκδοτήρια. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10, 15 και 30 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι στη Θύρα 1 θα λειτουργήσει η οικογενειακή κερκίδα – One Family όπου με την αγορά ενός εισιτηρίου των 10 ευρώ, εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.