Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 16:57

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Παραιτήθηκε ο Βασίλης Μπλέτσας, σωστή αντιμετώπιση από την διαιτησία ζητά η διοίκηση

Γράφτηκε από τον

Για τρίτη αγωνιστική μακριά από τη νίκη έμεινε ο Α.Ο. Φαραί και ο Βασίλης Μπλέτσας μετά τη λήξη του σαββατιάτικου αγώνα με τον Κεραυνό (0-0) υπέβαλε την παραίτησή του.


Η διοίκηση θα κάνει συμβούλιο μέσα στην εβδομάδα για να αποφασιστεί αν θα γίνει αποδεκτή ή όχι. Πιθανότατα αυτό να συμβεί αύριο, καθώς ο πρόεδρος Τάκης Νινιός βρίσκεται για προσωπικούς λόγους εκτός Μεσσηνίας και θα επιστρέψει την Τετάρτη.
Ο Α.Ο. Φαραί είναι στην 5η θέση της Α1 με 8 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από την πρωτοπόρο Μεθώνη, έχοντας δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα (από Πανθουριακό).
Η διοίκηση έχει όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία, όχι μόνο στο σαββατιάτικο παιχνίδι.
Οι άνθρωποι του Α.Ο. Φαραί υποστηρίζουν ότι τα διαιτητικά λάθη συνεχίζονται από πέρυσι και δηλώνουν με νόημα ότι η μέχρι τώρα σιωπή δεν σήμαινε αδυναμία και πως η υπομονή έχει και τα όρια της. Αυτό που θέλουν είναι ίση αντιμετώπιση από τη διαιτησία.  Σημειώνουν μάλιστα σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ορίζεται παρατηρητής διαιτησίας (άρα και έξτρα έξοδα), αλλά παρόλα αυτά συνεχίζονται οι κακές διαιτησίες και οι ρέφερι δεν τιμωρούνται για τα λάθη τους.