Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2014 18:03

Οι αήττητοι της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

Τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Και δύο στο Κύπελλο. Δείτε ποιες εννιά ομάδες παραμένουν αήττητες μέχρι στιγμής, με τον τρίτο όμιλο να είναι ο πιο «ισχυρός»!

Είτε γιατί η άμυνά τους είναι «γρανιτένια», είτε γιατί η επίθεσή τους... πετάει φωτιά, υπάρχουν ομάδες στην Γ’ Εθνική που παραμένουν αήττητες, τόσο στο πρωτάθλημα (4 αγωνιστικές), όσο και στο Κύπελλο (2 αγωνιστικές).
Στον πρώτο όμιλο αυτά τα «πρωτεία» ανήκουν σε Πανσερραϊκό και Καβάλα που αγνοούν τι εστί ήττα και στις δύο διοργανώσεις. Απ’ την άλλη, Έβρος Σουφλίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έχουν χάσει στο πρωτάθλημα, όμως έχουν φύγει απογοητευμένοι στον έτερο θεσμό.
Στον δεύτερο, τα ηνία ανήκουν μόνο στα Τρίκαλα, που έχουν κάνει το 6x6 μέχρι στιγμής. Ο Αχιλλές Νεοκαισάρειας ναι μεν έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος, όμως χθες αποκλείστηκε απ’ τους Θεσσαλούς και... χάλασε το αήττητό του. Όπως και με την Αναγέννηση Άρτας, την ΑΕ Καραϊσκάκη και τον Ρήγα Φεραίο που δεν έχουν χάσει στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο έχουν κουνήσει... μαντήλι.
Στον τρίτο όμιλο υπάρχει «κυριαρχία»! Παναργειακός, Καλαμάτα, Δόξα Μανωλάδας και Λουτράκι παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, αλλά είναι και η τετράδα που συνεχίζει στο Κύπελλο!
Στον τελευταίο όμιλο, η Κηφισιά φιγουράρει στην κορυφή με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ενώ χθες πήρε και πρόκριση στο Κύπελλο, ούσα εξίσου αήττητη σε έξι αγώνες. Μια απ’ τα ίδια και ο Ατρόμητος Πειραιά, που όμως έχει δώσει ένα ματς λιγότερο. Ο Κισσαμικός ναι μεν είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, στην άλλη διοργάνωση όμως έχει αποκλειστεί.

πηγή: mikriliga.com