Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 16:52

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΜΕΘΩΝΗ 4-0: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό για το Μιλτιάδη ώστε να πάρει τη νίκη με 4-0 επί της Μεθώνης στην αναμέτρηση που διεξήχθη προχθές το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων.

Η ομάδα του Πύργου σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο και έκανε πιο εύκολο το έργο της για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή τους επιθετικούς της Μεθώνης και με σωστή διαχείριση έφτασαν στην επικράτηση.
Από την άλλη η Μεθώνη έκανε την προσπάθεια της για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως οι παίκτες της δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κωνσταντακόπουλου. Είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με πέναλτι που κέρδισαν λίγο μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Μάλιστα, στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, κατάφεραν να σκοράρουν και πήραν προβάδισμα με δύο γκολ.
Στο β’ μέρος και με το σκορ 3-0 υπέρ τους οι γηπεδούχοι φρόντισαν με τον τρόπο παιχνιδιού τους να κρατήσουν το προβάδισμα και παράλληλα δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να φανούν απειλητικοί και στις καθυστερήσεις να ολοκληρώσουν την επικράτηση τους με ακόμη ένα γκολ.
Στο 18’ ο Σαραντόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ τον Μιλτιάδη. Στο 23’ η Μεθώνη έχασε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν ο Τσιμικλής ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του. Από τα 11 βήματα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος κτύπησε ξανά στο δοκάρι και την έδιωξαν από την περιοχή οι αμυντικοί. Στο 24’ ο Αθανασόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι “έγραψε” το 2-0. Στο 43’ ο Αθ. Γεωργιόπουλος σημείωσε το 3-0 και στο 92’ ο Πολίμος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς διαιτητές τους Π. Νικολόπουλο, Τσοπανάκη.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος, Ι. Τσόπελας, Πολίμος, Μπουτσικάκης, Μπολούν (72’ Σταθόπουλος), Τσιγαρίδης (83’ Αν. Τσόπελας), Κατσιώλης, Αθανασόπουλος, Αθ. Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος.
ΜΕΘΩΝΗ: Ψυχάρης, Παρασκευόπουλος (46’ Μέμα), Τσιμικλής, Τσάνε (83’ Καραγλάνης), Σπαντιδέας, Μάραντος (55’ Παυλόγιαννης), Ράλλης, Ζόμπολος (75’ Στυλιανίδης), Τσατάς, Μπεγέτης, Δήμος.