Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 19:42

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Εξασφάλισε την πρόκριση ο Αστέρας Τρίπολης, 2-1 την Καλλονή

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας Τρίπολης προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αφού σε αγώνα για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης κέρδισε δύσκολα την Καλλονή με 2-1 κι έφθασε τους 6 βαθμούς. Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα βαρύ αγωνιστικό τερέν, λόγω της δυνατής βροχής που προηγήθηκε και διατηρήθηκε στο «Θεόδωρος Καλοκοτρώνης» κατά το πρώτο ημίωρο.



Η Καλλονή προηγήθηκε στο 40΄ με πέναλτι του Αγρίτη, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής σε μαρκάρισμα του Ζησόπουλου πάνω στον Κύπρου. Το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους διατηρήθηκε ως το 69΄, όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Νίκο Φερνάντες. Η πλήρης ανατροπή του σκορ για τον Αστέρα ήρθε στο 77΄, όταν ο Νίκο Φερνάντες χτύπησε για δεύτερη φορά και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Δαύκο (2-1).

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κυριακόπουλος (76΄ Ρόλε), Τσοκάνης, Μουνάφο, Μούκαμ (67΄ Μπαντιμπανγκά), Νίκο Φερνάντες, Μπακασέτας (61΄ Πάρα), Μπαράλες.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Δαύκος, Βαλιός, Αντέτζο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Καλτσάς (80΄ Κεϊτά), Χωριανόπουλος (84΄ Μπουρούς), Κύπρου, Αγρίτης (77΄ Μανούσος), Μίνγκας.