Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 20:07

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-3: Πήρε μεγάλο διπλό και συνεχίζει με Βανικιώτη στον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 1-3: Πήρε μεγάλο διπλό και συνεχίζει με Βανικιώτη στον πάγκο

Με αντεπιθέσεις φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Αρφαρών πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Μεσσηνιακού με 3-1.

Το ματς δεν έγινε στην φυσική έδρα του Μεσσηνιακού (λόγω εργασιών σε αυτό) αλλά στο γήπεδο του Ασπροχώματος με τους φιλοξενούμενους να έχουν στον πάγκο υπηρεσιακό προπονητή τον Γιάννη Μπούρα αφού την Δευτέρα λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Τάκη Βουτσά.
Ο νέος προπονητής του Αστέρα θα είναι ο Στάθης Βανικιώτης ο οποίος ήταν σήμερα στο γήπεδο του Ασπροχώματος και παρακολούθησε το παιχνίδι.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Μεσσηνιακός ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και σε 2-3 περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Αστέρας ήταν αυτός όμως που στο 44' άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Καρύδη.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μεσσηνιακός προσπάθησε να γυρίσει το ματς και μέχρι το 60' ήταν αρκετά πιεστικός. Στο 55' ο Μπεγέτης βρήκε τον Κουλόπουλο σε θέση βολής αλλά αυτός πλάσαρε άουτ χάνοντας την πιο μεγάλη ευκαιρία των «πράσινων» να ισοφαρίσουν.
Όσο περνούσε η ώρα ο Μεσσηνιακός προσπαθούσε να βγει όλο και περισσότερο μπροστά με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτος στην άμυνα, κάτι που ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Στο 66' ο Σταθόπουλος πέρασε 3 παίκτες και σούταρε ελάχιστα άουτ στην πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων στην επανάληψη.
Στο 69' ο Κουλουράς σούταρε από ευνοϊκή θέση αλλά απόκρουσε ο Ματθαίος- Λίβας.
Στο 73' είχαμε εξαιρετική αντεπίθεση του Αστέρα με τελικό αποδέκτη τον Σακκά ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Γάβρα αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο 77' όμως ο Σακκάς δεν αστόχησε καθώς εκμεταλλεύτηκε την ωραία σέντρα του Κεράνη και με πλασέ πέτυχε το 0-2.
Νέα αντεπίθεση του Αστέρα στο 85' με τον Σταθόπουλο να κάνει από αριστερά την σέντρα στον Ψωμάρα και αυτός με σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ γράφοντας το 0-3.
Ο Μεσσηνιακός απλά μείωσε σε 1-3 με εξαιρετικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Βασίλη Μπεγέτη στο 87'.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Παναγιωτόπουλο.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Γάβρας, Σταματελόπουλος, Αρβανίτης, Πανταζής, Μπιζίμης, Μπεγέτης, Μανωλόπουλος (63' Κουλουράς), Μερκούρης (46' Πουλάκος), Κουλόπουλος, Κούτρης (63' Μπούνας), Κουκούτσης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ματθαίος - Λίβας, Φέστας, Μπούρας, Χαραλαμόπουλος, Καρύδης, Ζέππος, Μπαράι (58' Σταθόπουλος), Ψωμάρας (90' Κάρτσωνας), Σακκάς, Κεράνης, Λυμπιώτης (91' Κουκούτσης).