Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 17:52

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Πρώτη νίκη με Κακαλέτρη

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Πρώτη νίκη με Κακαλέτρη

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες μέσα στην έδρα της η Σπερχογεία επικρατώντας 1-0 του Τέλλου Αγρα.

Ο Ηλίας Μουρούσιας στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο των “ταύρων” ευτύχησε να ξεκινήσει με νίκη και μάλιστα την πρώτη της ομάδας για τη φετινή σεζόν.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στην εκπνοή σχεδόν του α’ μέρους ο Κακαλέτρης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι “Γ” της εστία του Σαρρή.
Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες καλές στιγμές στο παιχνίδι για να σκοράρουν με τους Ηρ. Καραχάλιο, Μαρίνο και Γιακουμή, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Ο Τέλλος Αγρας προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα είχε φάσεις με τους Σούλα (σουτ σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι), Σεφεράσι (από εκτελέσεις φάουλ κυρίως), αλλά δεν τις αξιοποίησαν.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τον Πανόπουλο και την Ρηγοπούλου.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Μούρτος (81’ Λένα), Μπούνας, Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Μαρίνος, Ι. Καραχάλιος (81’ Δημητρίου), Πιλάτης (36’ λ.τρ. Κακαλέτρης), Τσέρτος, Ηρ. Καραχάλιος (72’ Παναγιωτόπουλος), Γιακουμής.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Κ. Καραχάλιος, Κανελλόπουλος, Σεφεράσι, Ανδρώνης, Μπακάκης (78’ λ.τρ. Φουντεάνου), Λάγιος, Διονυσόπουλος, Σερέτης, Σούλα, Αναστασόπουλος.