Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 20:13

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Με Καλογερόπουλο έκανε το 7 στα 7

Γράφτηκε από τον

Ο πρωτοπόρος Πάμισος πέρασε νικηφόρα και από το Διαβολίτσι καθώς με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Καλογερόπουλο που πέτυχε και τα δύο τέρματα του επικράτησε με 2-0 της τοπικής ομάδας.


Έτσι έκανε το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να βρίσκεται μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους μεγάλη φάση στο 15' όταν ο Καλογερόπουλος είχε δοκάρι.
Ο Πάμισος ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή και στο 28' άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Καλογερόπουλο, μετά από πάσα του Θανάση Τσιπλάκη. Το δεύτερο τέρμα σημειώθηκε στο 55' όταν ο Αργυρόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καλογερόπουλος με πλασέ πέτυχε το 0-2.
Η προσπάθεια των γηπεδούχων να αντιδράσουν δεν είχε αποτέλεσμα και ο Πάμισος έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Διαβολίτσι.
Διαιτητής ήταν ο Νίκας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τσουλάκο.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μητσέας, Π. Δημητρίου, Σκαρπαλέζος, Καπόγλης, Δασκαλάκης, Θεοδωρόπουλος (72' Ντουμάνι), Κωστόπουλος (87' Πρασσάς), Χελάς, Ράτσεφ (59' Παπαδόγιαννης), Καστριτσέας, Θ. Δημητρίου).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Ι. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Φιλόπουλος, Μανιάτης (65' λ.τ. Μωράκης), Τσιπλάκης, Σειτάι, Χρ. Τρίψας (80' Βλαχόπουλος), Αργυρόπουλος, Ηλιόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος (75' Δρακόπουλος).