Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 18:33

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-1: Πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-1: Πρώτος βαθμός για τους γηπεδούχους

Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε χθες ο Εθνικός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με πέναλτι στο 51’ μετά από χέρι του Παναγιωτόπουλου. Ο αμυντικός του Εθνικού προσπάθησε να διώξει την μπάλα με το πόδι σε σέντρα του Κοντομανωλόπουλου, αλλά στη συνέχεια βρήκε στο χέρι του και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Δ. Κορμπής και έκανε το 0-1.
Ο Εθνικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’, με τον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος κατά κάποιο τρόπο εξιλεώθηκε για το πέναλτι που είχε κάνει νωρίτερα στο ματς. Ο Ξυδιάς έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Παναγιωτόπουλος με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-1.
Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ξυδιά σε ψαλιδάκι και του Σπανού σε κεφαλιά ψαράκι (η μπάλα βρήκε στον συμπαίκτη του Βουρνά και χάθηκε η ευκαιρία για το 2-1) για να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Το ντεμπούτο του Σωτήρη Μπουραντώνη στον πάγκο του Εθνικού ήταν θετικό μιας και η ομάδα είχε καλή εικόνα και κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη, Λουκά.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Διακουμάκος, Γεωργόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Σπανός, Ξυδιάς, Βουρνάς, Τόσκα, Πρεκεζές (46’ Πάνου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Αργυρόπουλος, Γκάργκουλας, Δημητρίου, Θεοδοσόπουλος, Αποστολίδης, Δασκαλάκης, Μακαρούνης (66’ Κ. Κορμπής), Διονυσόπουλος, Γιαννόπουλος (46’ Δ. Κορμπής), Τσώνης (46’ Κοντομανωλόπουλος), Λύρας.