Τετάρτη, 29 Οκτώβριος 2014 20:35

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-3: Ολα έγιναν στο τελευταίο τέταρτο

Γράφτηκε από τον

Σ' ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου ο Τσικλητήρας νίκησε εκτός έδρας με 1-3 τη Σπερχογεία και ρέφαρε κατά κάποιο τρόπο την εντός έδρας ήττα από το Δώριο, ενώ οι "ταύροι" παραμένουν χωρίς νίκη ενώπιον του κοινού τους.


Το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι το 75' το σκορ ήταν 0-1, για να ακολουθήσουν τρία γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και δοκάρι. Η ομάδα της Πύλου άνοιξε το σκορ στο 35' με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Κάνιστρα.

Φωνάζουν για τη φάση του 75'

Στο 75' ο Βασιλόπουλος ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Μίντζηρα και ο Ψηλοπαναγιώτης έδειξε την άσπρη βούλα και… κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ του Τσικλητήρα. Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι η φάση ήταν καθαρή κόκκινη κάρτα και κακώς οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με 11 παίκτες. Μάλιστα ο Μίντζηρας απέκρουσε στη συνέχεια το πέναλτι του Γεωργαντά και το 0-1 παρέμεινε.
Στο 80' όμως ο Ασημακόπουλος που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο έφερε με πλασέ  το ματς στα ίσα. Στο 85' ο Διακουμής με εκτέλεση φάουλ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Τσικλητήρα. Η Σπερχογεία άγγιξε την ισοφάριση στο 89' όταν είχε δοκάρι με τον Χριστόπουλο και στο φινάλε ο Μποντάς έκανε το τελικό 1-3.
Βοηθοί του Ψηλοπαναγιώτη ήταν οι Γεωργαντάς και Π. Ηλιόπουλος.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ:  Τσούλος, Παντσιώτης, Ευθ. Δωδέκατος (70' Μούστος), Καράμπελας, Γεωργαντάς, Παυλέας, Κουρέας (80' Ασημακόπουλος), Χριστόπουλος, Βασιλόπουλος,  Γ. Δωδεκάτος, (50' Σωτηράκος) Ι. Γιακουμής.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Μαραβέλας (88' Χίσα), Αντωνόπουλος, Μπουντάς, Σεφεράσι, Διακουμής (80' λ.τρ. Λυμπερόπουλος), Ν. Εμμανουήλ, Κάνιστρας, Μαρής (75' Π. Καλδής).