Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 12:20

Κοντά στον Αρη ο Βραζιλιάνος προπονητής Πάουλο Κάμπος

Γράφτηκε από τον

Το όνομα του Βραζιλιάνου τεχνικού Πάουλο Κάμπος (προπονητή του Αστέρα Τρίπολης την περίοδο 2006-2008) αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην επικαιρότητα του Αρη, καθώς αυτός φαίνεται πως θα είναι τελικά ο νέος τεχνικός της ομάδας που θα αντικαταστήσει τον απομακρυνθέντα Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Η προοπτική αυτή ανοίγεται από την στιγμή που χθες ο Αλέκος Βοσνιάδης που είχε βολιδοσκοπηθεί απάντησε αρνητικά στην πρόταση των "κιτρίνων".

 

Ετσι αναζητήθηκε ο Πάουλο Κάμπος ο οποίος προφορικά συμφώνησε και αποδέχτηκε την πρόταση και έρχεται το Σάββατο το πρωί στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τη σύζυγό του με την προοπτική από την προσεχή Δευτέρα να αρχίσει και η συνεργασία του με τον Αρη. Η Αλ Χιλάλ του Σουδάν ήταν η τελευταία ομάδα του Πάουλο Κάμπος μέχρι τον περασμένο Ιούλιο οπότε και απομακρύνθηκε από αυτήν. Με τις ως τώρα ενδείξεις ο Δημήτρης Μπουγιουκλής θα είναι ο συνεργάτης του καθώς ο Βραζιλιάνος δεν ζήτησε δικό του βοηθό.

Στο μεταξύ για σήμερα το μεσημέρι μετατέθηκε το ραντεβού του Γιώργου Γαλανού με τον Γιάννη Τοπαλίδη. Οι δυο άνδρες θα συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας με τον άλλοτε βοηθό του Οτο Ρεχάγκελ να αποτελεί προτεραιότητα για τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, συνεργάτης του διαχειριστή της ποδοσφαιρικής ομάδας Γιώργου Γαλανού, θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος του ερασιτέχνη Αρη. Ο ίδιος θα πλαισιωθεί από οκτώ μέλη που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση με την έγκριση του Ειρηνοδικείου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ