Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 12:34

Οι κλήσεις του Ρανιέρι για Νησιά Φαρόε και Σερβία από το εξωτερικό

Γράφτηκε από τον
Οι κλήσεις του Ρανιέρι για Νησιά Φαρόε και Σερβία από το εξωτερικό

Δεκαεπτά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό ανακοίνωσε σήμερα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ως προεπιλογή της εθνικής ομάδας ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φαρόε (14 Νοεμβρίου), για τα προκριματικά του EURO 2016, αλλά και της φιλικής αναμέτρησης με τη Σερβία (18 Νοεμβρίου).

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η απουσία του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος είχε αγωνιστεί στα προηγούμενα ματς των προκριματικών, αν και ήταν εμφανώς σε κακή αγωνιστική και φυσική κατάσταση, ενώ έχει ελάχιστη συμμετοχή στην Αγγλία με τη Γουέστ Μπρομ. Εκτός πλάνων έμεινε επίσης ο προερχόμενος από τραυματισμό Λουκάς Βύντρα. Ο Φάνης Γκέκας περιλαμβάνεται αυτή τη φορά από την αρχή στην προεπιλογή του Ιταλού ομοσπονδιακού (μένει να φανεί αν θα μπει και στην τελική αποστολή), ενώ επανέρχεται και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μάλιστα δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σκοράροντας δύο φορές στα τελευταία τρία ματς της Λεβερκούζεν.

Αναλυτικά οι «λεγεωνάριοι» που κλήθηκαν είναι οι Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Σταφυλίδης, Χάρης Μαυρίας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Κονέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Φάνης Γκέκας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ