Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 14:30

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-0: Αγνοείται η νίκη μετά από 11 αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-0: Αγνοείται η νίκη μετά από 11 αγωνιστικές

Ούτε την 11η αγωνιστική κατόρθωσε να πανηγυρίσει νίκη η Εράνη στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής…

Οι “πράσινοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) με τον Παναργειακό χθες στο γήπεδο των Φιλιατρών και έχασαν μια ακόμη ευκαιρία να κάνουν μια νέα αρχή, μειώνοντας τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στα Φιλιατρά!

Αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς στα Φιλιατρά για την Εράνη, που φυσικά έχει χάσει στα χαρτιά το ματς από τον Πανελευσινιακό και η έκτη συνολικά σε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Το πρόβλημα στο γκολ παραμένει για τους “πράσινους” που έμειναν “άσφαιροι” για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.
Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή ήταν ανώτερη και απείλησε με δύο σουτ του Καραμπέτσου στο 20’ και το 32’, που το πρώτο κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ και το δεύτερο έφυγε λίγο άουτ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρος και συγκεκριμένα στο 50’ ο Μπάρκας μπήκε από αριστερά στην περιοχή και πήγε να βγάλει σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι αμυντικού… Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς, υποστηρίζοντας πως το χέρι ήταν σε φυσική θέση.
Στο 67’ μετά από σέντρα του Μπινιώρη, ο Μπουλγουρίδης σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο τελευταίο 20λεπτο ο Παναργειακός ανέβασε την απόδοση του, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και είχε δύο καλές στιγμές με τους Ντε Σόουζα και Τσιώλη, όμως οι αμυντικοί της Εράνης κράτησαν το μηδέν στην αναμέτρηση.
Στο 92’ ο Ηλιόπουλος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και μπήκε αλλαγή στο ματς στα τελευταία λεπτά, κέρδισε ένα φάουλ σε καλή θέση…
Το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και έφυγε λίγο άουτ.
Στο 93’ ο Στραβάκος δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα ενώ ήταν στον πάγκο.
Το ματς διαιτήτευσε ο Οικονόμου (Αχαϊας), με βοηθούς τους Γαλάνη και Δριβήλα από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Πέππας, Μπινιώρης, Στραβάκος (70’ Σινάνι), Γκεβόρι, Καραμπέτσος, Μπουλγουρίδης (65’ Κωνσταντόπουλος), Καπλάνης (85’ Φλαριώτης), Μπάρκας (85’ Ηλιόπουλος).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Αμπντέλ, Ροκάι, Τσιώλης, Μαρίνης, Ροντρίγκες, Ντε Σόουζα, Ελευθεριάδης, Πρίκας.