Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 16:09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Σκόραρε στο β' μέρος και ανέβηκε στο ρετιρέ

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Σκόραρε στο β' μέρος και ανέβηκε στο ρετιρέ

Με σκόρερ τους Υμεράσι στο 60' και Πετρουλάκη στο 90' ο Πάμισος νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική στην Α' τοπική.

Οι Νησιώτες βρήκαν δίχτυα στο πρώτο και στο τελευταίο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου και ανέβηκαν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικο τον Πανθουριακό.
Η ομάδα της Θουρίας άφησε δύο βαθμούς στο ματς με τη Ράχη (1-1), ενώ και ο Μιλτιάδης είχε απώλειες βαθμών αυτή την αγωνιστική, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από την Α.Ε. Μάνης με 3-2. Ετσι ο Πάμισος πέρασε την ομάδα του Πύργου Τριφυλίας στη βαθμολογία και έφθασε τον Πανθουριακό, από τον οποίο γνώρισε την περασμένη Τετάρτη την ήττα - αποκλεισμό στο Κύπελλο Μεσσηνίας.
Είχε προηγηθεί η ισοπαλία 2-2 με το Διαβολίσι για το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου η νίκη για τους "πράσινους" ήταν μονόδρομος στη τοπική μονομαχία στο Στάδιο της Μεσσήνης με τον Ολυμπιακό, που λύγισε στο β' μέρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Aργυρόπουλος, Θ. Δημητρίου, Λύρας (74' Λέρα ), Δασκαλάκης, Γκάργκουλας, Διονυσόπουλος (65' Τσώνης), Θεοδωρακόπουλος, Κοντομανωλόπουλος, Μακαρούνης, Γιαννόπουλος (89' Aγγελόπουλος), Θεοδοσόπουλος (74' Κορμπής).
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Υμεράσι, Αριστομενόπουλος, Φιλόπουλος, Μπορχάν (75' Κουλόπουλος), Τιμπλαλέξης (75' Πετρουλάκης), Αλ. Ντίσα, Παπαδόπουλος, Βλάχος, Σταματελόπουλος, Δεμπεγιώτης.