Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 17:20

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-1: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις νίκες για την Κυπαρισσία που επιβλήθηκε με 2-1 της Σπερχογείας και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή της Α’ τοπικής.

Ο ΑΟΚ μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος και γύρισε το ματς στην επανάληψη με σκόρερ τους Βλαχόπουλο και Γουέσλεϊ.

Το 0-1 στο 25’ με Ηρ. Καραχάλιο

Οι “Ταύροι” που έφτασαν κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, προηγήθηκαν στο 25’ με σουτ του Ηρ. Καραχάλιου (0-1).

Το γύρισε με Βλαχόπουλο, Γουέσλεϊ

Η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου ισοφάρισε στο 63’ με πλασέ του Βλαχόπουλου, που είχε περάσει στο ματς πριν τρία λεπτά ως αλλαγή, ύστερα από σέντρα του Ντιόπ. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.
Οι “κυανόλευκοι” έφτασαν στην ανατροπή στο 78’ όταν μετά από σέντρα του Οικονομόπουλου, ο Γουέσλεϊ “τρύπωσε” στην περιοχή και τσίμπησε την μπάλα προ του Σακκά για το 2-1.

Τρίτο πέναλτι που πιάνει φέτος ο Παπάς!

Η Σπερχογεία δεν το έβαλε κάτω και στο 83’ κέρδισε πέναλτι όταν μετά από σουτ του Γ. Καραχάλιου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Οικονομόπουλου μέσα στην περιοχή.
Ο Ηρ. Καραχάλιος εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Παπάς το απέκρουσε και κράτησε το 2-1. Μάλιστα αυτό είναι το τρίτο πέναλτι που αποκρούει φέτος ο γκολκίπερ της Κυπαρισσίας, μετά από τα ματς με Ολυμπιακό Ανάληψης στο πρωτάθλημα και Μεθώνη στο κύπελλο.
Να σημειωθεί πως οι “Ταύροι” είχαν καλές στιγμές στο β’ μέρος και με τους Τσέρτο και Ηρ. Καραχάλιο.
Στο 85’ η Κυπαρισσία πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Βλαχόπουλο, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Το ματς σφύριξε ο Η. Μπουρίκας, με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Διακουμάκο.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Μπούρας (60’ Βλαχόπουλος), Ζαφείρης, Πράνταλος, Ντιόπ, Μαλισόβας, Γκόγκας (46’ Οικονομόπουλος), Σπυρόπουλος, Θώδης, Γουέσλεϊ, Κύρκο (76’ Μπούνας).
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Μπούνας (30’ λ.τρ. Μούρτο), Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Πιλάτης, Μαρίνος (75’ Σπύρος), Γιακουμής, Γ. Καραχάλιος, Ηρ. Καραχάλιος, Τσέρτος (70’ λ.τρ. Κακαλέτρης).