Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 17:49

ATTICA CUP: Ηττες των ομάδων της Καλαμάτας από την ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
ATTICA CUP: Ηττες των ομάδων της Καλαμάτας από την ΑΕΚ

Την ήττα με το ίδιο σκορ, 4-0 γνώρισαν οι ομάδες Κ14 και Κ16 της Καλαμάτας, στα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσαν με τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΚ, το Σάββατο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Τα δύο παιχνίδια ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, τελευταίας για τον α’ γύρο των πρωταθλημάτων του Attica Cup.
Οι νεαροί παίκτες της Καλαμάτας και στα δύο παιχνίδια βρέθηκαν αντιμέτωποι με παίκτες που έχουν περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες από αγώνες. Είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις δικές τους ποδοσφαιρικές αρετές, αλλά και να πάρουν εμπειρίες απέναντι σε αντιπάλους, όπως ήταν οι ομάδες της ΑΕΚ.
Αν και ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος, οι δύο ομάδες της Καλαμάτας έχουν να δώσουν από ένα παιχνίδι εντός έδρας με τα αντίστοιχα τμήματα του Αιγάλεω, καθώς τα προγραμματισμένα παιχνίδια για τις 28 Οκτωβρίου αναβλήθηκαν.
Στον αγώνα Κ14, ο προπονητής Αλέκος Δέδες χρησιμοποίησε στην αρχική 11άδα τους Κανελλόπουλο, Γκίζα, Αρ. Χότζα Ρ. Χίντα, Ρερρέ, Κουτσοπέτρο, Παπαχριστοφίλου, Παναγιωτόπουλο, Θ. Βαρελά, Δημητρίου, Λυμπερόπουλο. Στη διάρκεια του ματς αγωνίστηκαν και οι Α. Βαρελάς, Δ. Νίκας, Κωνσταντόπουλος, Γιαννόπουλος, Ντελής, Τριαντόπουλος, Σαΐτης, Τσαγκράκης, Καντέλης, Δρούγας.
Στο παιχνίδι Κ16 ο Αλέκος Δέδες ξεκίνησε στην αρχική 11άδα του Π. Βαρελά, Σφυρή, Δουφεξή, Τζαναδάμη, Ζαγαρέλο, Σπ. Βαρελά, Χότζα, Καστόρα, Μαχαίρα, Τσαούση, Γκίζα. Στη διάρκεια της αναμέτρησης έπαιξαν και οι Μασουρίδης, Νίκας, Γ. Κουτσοπέτρος, Λυμπερόπουλος, Α. Χότζα, Ρ. Χίντα, Βαρελάς, Ρερρές, Παπαχριστοφίλου.

Κ14
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 24
2. ΑΕΚ 22
3. Ατρόμητος 15
4. Παναθηναϊκός 15
5. Αιγάλεω 14
6. Σχολή ΟΣΦΠ Ρέντη 10
7. Πανιώνιος 9
8. Καλαμάτα 7
9. Κηφισιά 6
* Εκκρεμούν τα παιχνίδια Καλαμάτα – Αιγάλεω (6η αγ.) και Ολυμπιακός – Ατρόμητος (9η αγ.)

Κ16
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Ατρόμητος 24
2. Παναθηναϊκός 21
3. Ολυμπιακός 17
4. ΑΕΚ 13
5. Κηφισιά 12
6. Αιγάλεω 11
7. Πανιώνιος 10
8. Καλαμάτα 9
9. Σχολή ΟΣΦΠ Ρέντη 3
* Εκκρεμούν τα παιχνίδια Πανιώνιος – Κηφισιά (2η αγ.), Καλαμάτα – Αιγάλεω, Κηφισιά – ΑΕΚ (7η αγ.) και Ολυμπιακός – Ατρόμητος (9η αγ.)

Συνάντηση με παλιούς συμπαίκτες

Παλιούς γνώριμους είχε την ευκαιρία να συναντήσει στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ο προπονητής των τμημάτων Κ14 και Κ16 της Καλαμάτας Αλέκος Δέδες.
Συγκεκριμένα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παλιούς του συμπαίκτες στην Καλαμάτα, τους Νίκο Γεωργέα και Χρήστο Βασιλόπουλο, οι οποίοι έχουν αναλάβει πόστα στα τμήματα ακαδημίας της ΑΕΚ. Επίσης βρήκε και έναν αντίπαλο του, τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν προπονητής στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ.