Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 19:13

Αμανατίδης αντί Τσιώλη στον πάγκο του Ηρακλή!

Γράφτηκε από τον

Τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη βρήκε ο Ηρακλής!

Ο Γηραιός ανακοίνωσε πως ο Περικλής Αμανατίδης θα είναι ο νέος προπονητής, ο οποίος πριν δύο εβδομάδες αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Καλαμάτας.
Ο Έλληνας τεχνικός σήκωσε αμέσως μανίκια και έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα, για να την προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί για το ματς με την ΑΕΚ Β’.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Ο Περικλής Αμανατίδης είναι τελικά ο “εκλεκτός” της Διοίκησης της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ και από σήμερα ανέλαβε τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας μας, θέση η οποία είχε μείνει για λίγες ημέρες κενή λόγω της παραίτησης του Σάκη Τσιώλη.
Το νέο προπονητή παρουσίασε στους παίκτες, λίγη ώρα πριν την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στην ομάδα, του ευχήθηκε να έχει νίκες και επιτυχίες, ενώ αμέσως μετά ο νέος κόουτς είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές.
Εκτός του Περικλή Αμανατίδη, καινούργια πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο θα αποτελέσουν ο Γιάννης Τσακμακίδης, ο οποίος θα είναι ο βοηθός προπονητή, καθώς και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που θα πλαισιώσει τον Μιχάλη Θαλασσινό στις θέσεις των γυμναστών της ομάδας μας. Το συμβόλαιο του νέου προπονητή, υπέγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χαράλαμπος Ηλιάδης».

Πηγή: www.sport-fm.gr