Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 12:41

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Πρώτη ισοπαλία και -6 από την κορυφή (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-0: Πρώτη ισοπαλία και -6 από την κορυφή (φωτό)

Χωρίς νικητή, αλλά και γκολ ολοκληρώθηκε το ματς του Ολυμπιακού Β' με την Καλαμάτα, με το οποίο έπεσε η "αυλαία" της 9ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο στο Ρέντη, ενώ η "Μαύρη Θύελλα" έμεινε για δεύτερη αγωνιστική μακριά από τη νίκη και πλέον είναι στο -6 από την κορυφή του β' ομίλου, όπου βρίσκονται τα Χανιά και στο -4 από τη δεύτερη Καλλιθέα. Τόσο οι Κρητικοί, όσο και η αθηναϊκή ομάδα, πήραν το τρίποντο απέναντι στο Αιγάλεω και τον Τηλυκράτη, αντίστοιχα. Για την Καλαμάτα ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα και η δεύτερη φορά που έμεινε άσφαιρη. Στην προηγούμενη είχε ηττηθεί στο Δημοτικό Στάδιο με 0-2 από τα Χανιά.

Με τον Μάκη Χάβο στον πάγκο έχει απόλυτη ισορροπία, μετρώντας κατά σειρά μια νίκη με τον Τηλυκράτη, μια ήττα από το Διαγόρα και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Β'. Επόμενος αντίπαλος είναι η ανεβασμένη στα τελευταία ματς Παναχαϊκή, στο Δημοτικό Στάδιο.
Το χθεσινό ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να προσέχουν στα μετόπισθεν και να προσπαθούν να βρουν τις στιγμές τους.
Η "Μαύρη Θύελλα" απείλησε με Πασά και Μπαράλες, ενώ ο Ολυμπιακός Β' στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές στιγμές με Ανδρούτσο και Μαρίνο.

Στα αξιοσημείωτα ότι με τους "ερυθρόλευκους" αγωνίστηκε χθες ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός είχε αγωνιστεί και με το Διαγόρα, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης.
Χθες όμως ήταν καλά κλεισμένος και δεν μπορούσε να βρει χώρους να απειλήσει, αλλά το ίδιο ίσχυε και για τον Τζερόνιμο Μπαράλες της Καλαμάτας. Ετσι οι τελικές προσπάθειες ήταν ελάχιστες και το 0-0 παρέμεινε φυσιολογικά μέχρι το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Παπαδούδης, Ελ Αραμπί, Μπα, Ανδρούτσος, Φαντιγκά (87′ Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Μαρίνος (59′ Κωστής), Κουτσίδης, Κατσουλίδης (68′ Παπακανέλλος), Καράκουτης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γιαννίκογλου, Μοζέρ, Βαλεριάνος, Κωστούλας (83′ λ.τ Κωνσταντινόπουλος), Δημόπουλος (76′ λ.τ Μπαξεβάνος), Παπατόλιος, Κατάλντι (36′ λ.τ Καραγκούνης), Άλβες, Ακόστα (83′ Ραπόζο), Πασσάς, Μπαράλες.