Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 16:10

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 2-0: Μόνος στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 2-0: Μόνος στην κορυφή

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμισος έκαμψε την αντίσταση της Θύελλας Χαρακοπιού και φιγουράρει μόνος στην κορυφή της Α' τοπικής, ύστερα από την ισοπαλία του Πανθουριακού στους Γαργαλιάνους με τον Τέλλο Αγρα.

Οι Νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 63' με τον Μπόρχαν και τρία λεπτά αργότερα ο Πετρουλάκης, που είχε περάσει στο ματς στο 61' έκανε το 2-0 και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, ύστερα από αυτή με τον Ολυμπιακό Ανάληψη στο ίδιο γήπεδο ΄πριν από μια εβδομάδα. Οι νεοφώτιστοι ήταν μαχητικοί απέναντι στον πρωτοπόρο, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να έχουν βαθμολογικό όφελος.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Λουκά.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Μπορχάν (80' Χριστόπουλος), Μπαστακός, Α. Ντίσα (61' Φιλόπουλος), Τιμπλαλέξης (80' Ευθ. Βλάχος), Κλ. Ντίσα, Κουλόπουλος (68' Κράκουλι), Παπαδόπουλος, Ευστ. Βλάχος (61' Πετρουλάκης).
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μέτσος, Ορφανός (49' Μαρκάκης), Καπόγλης, Πανταζόπουλος, Μωράκης, Δουρούμης (71' Σαμπάνι), Βασιλογιαννακόπουλος, Κουτσολίας, Αντωνίου, Πανταζής, Κωστέας (85' Κωνσταντόπουλος).