Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 17:54

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Ολα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-2: Ολα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο

 

Μισή ώρα σχεδόν χρειάστηκε για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση του Τέλλου Αγρα με τον Πανθουριακό, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων με τη συμπλήρωση σχεδόν του πρώτου 20λεπτου κατάφερε να προηγηθεί 2-0 με τα τέρματα που σημείωσαν στο 18’ ο Βελησσάρης και στο 21’ ο Σούλα. Ο Πανθουριακός κατάφερε σε σύντομο διάστημα να αντιδράσει και να ισοφαρίσει. Ηταν στο 30’ με τον Αλεξανδρόπουλο, που μείωσε σε 2-1 και στο 32’ με τον Ζαχαρόπουλο, ο οποίος πέτυχε το τελικό 2-2.
Ο Τέλλος Αγρας που μέχρι στιγμής δεν έχει σημειώσει νίκη, πήρε τον 3ο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα της Θουρίας για δεύτερο σερί παιχνίδι έμεινε στην ισοπαλία και έπεσε στην 5η θέση.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Σκόρδος, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο, Θεοδωρίδη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Κ. Καραχάλιος, Κανελλόπουλος, Βελησσάρης, Ανδρώνης, Σεφεράσι, Αναστασόπουλος, Σερέτης (90’ Νικολόπουλος), Σούλα (73’ Βενετσανάκος), Λάγιος, Διονυσόπουλος (71’ Βαγγάλης)
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ι. Καραχάλιος, Πιτσιλής, Σερπάνος (86’ Αντεμάι), Γεωργουλέας (66’ Καρύδης), Κουτσουρόπουλος, Ζαραφέτας, Αλεξανδρόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζαχαρόπουλος.