Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 18:17

ΜΕΘΩΝΗ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-3: Ανατροπή με χατ τρικ του Βλαχόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-3: Ανατροπή με χατ τρικ του Βλαχόπουλου

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κυπαρισσία νίκησε χθες εκτός έδρας τη Μεθώνη με 3-1 και συνέχισε την πορεία πρωταθλητισμού στην Α' τοπική.

Ο ΑΟΚ γύρισε το ματς, με χατ τρικ του Κώστα Βλαχόπουλου και ενώ μάλιστα αγωνιζόταν από το 56' με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπούνα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30' με τον Παναγιώτη Τσιμικλή και στο 47' ο Βλαχόπουλος ισοφάρισε σε 1-1. Εννέα λεπτά αργότερα ο Μπούνας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι Καυκά, διότι ανέτρεψε αντίπαλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, σύμφωνα με τον κ. Καυκά.
Η Κυπαρισσία, ωστόσο, πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 71' με τον Βλαχόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε δίχτυα και στο 91' διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Πανόπουλο.
ΜΕΘΩΝΗ: Ψυχάρης (89' Μίντζηρας), Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Παυλόγιαννης (82' Μεμά), Τσιμικλής, Δήμος, Σπαντιδέας, Μάραντος, Τσατάς, Σαμπάνι (72' Tσάνε), Μπεγέτης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Πράνταλος, Ζαφείρης, Μπούνας, Ντιόπ, Κύρκος (66' Οικονομόπουλος), Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Γουέσλεϊ (82' Μιτρόφ), Θώδης, Βλαχόπουλος (93' Ντζουβάρας).