Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 12:45

ΕΡΑΝΗ: Να ξεκολλήσει από τις εντός έδρας ισοπαλίες

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Να ξεκολλήσει από τις εντός έδρας ισοπαλίες

Ούτε στη Ραφήνα κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη Γ’ εθνική η Εράνη που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο μαζί με το Μεσολόγγι.

Οι πράσινοι αν και πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας δεν κατόρθωσαν να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας και σε αυτό καίριο ρόλο έπαιξε η αποβολή του Γιάννη Στραβάκου στο 54’.
Μάλιστα αμέσως μετά οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 και πλέον το έργο της φιλιατρινής ομάδας έγινε πολύ δύσκολο.
Στις τάξεις των πρασίνων εκτιμούν πως χάνουν τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες και έχουν την πεποίθηση πως αν συνεχιστεί η προσπάθεια, τότε θα έρθουν και οι νίκες και θα ανέβει η ψυχολογία.
Πλέον η Εράνη έχει μπροστά της δύο εντός έδρας ματς απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Την προσεχή Κυριακή υποδέχεται στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών την Κόρινθο του Αλέξη Κούγια που στοχεύει στον τίτλο και στις 10 Δεκεμβρίου παίζει και πάλι εντός με την πάντα υπολογίσιμη Μύκονο.
Στην έδρα της η Εράνη έχει μέχρι στιγμής πέντε ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς και καλείται να πάρει την πρώτη της νίκη.

Θ. Γιακαλής: “Για μια μεγάλη νίκη με Κόρινθο”

“Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας με την Κόρινθο και τη Μύκονο για να αρχίσουμε να παίρνουμε τα πάνω μας. Πρόκειται για δύο ποιοτικές ομάδες, αλλά κι εμείς έχουμε αποδείξει πως δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Αρχικά βλέπουμε το ματς με την Κόρινθο και θέλουμε ο κόσμος να μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μία ιστορική ομάδα”, λέει στην “Ε” ο προπονητής της Εράνης Θοδωρής Γιακαλής.
Χθες οι παίκτες της φιλιατρινής ομάδας είχαν ρεπό και σήμερα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ματς.
Ο Μπινιώρη εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, όμως θα λείψει ο Στραβάκος που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του με τη Θύελλα Ραφήνας.
Επίσης οι Σαββίδης και Σινάνι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών από το προηγούμενο ματς, αλλά εκτιμάται πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και πως θα προλάβουν το ματς με Κόρινθο.