Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 14:24

ΕΡΑΝΗ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-1: Πρώτη εντός έδρας ήττα με αμφισβητούμενο πέναλτι

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-1: Πρώτη εντός έδρας ήττα με αμφισβητούμενο πέναλτι

 

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Εράνη στο χθεσινό ματς με την Κόρινθο στα Φιλιατρά, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα…

Η ομάδα του Ισθμού πήρε το τρίποντο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής και ανέβηκε στη 2η θέση, στο -2 από τον πρωτοπόρο Αστέρας Βάρης.

Στο 70’ το 0-1 με
πέναλτι του Χαλάτση

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα πέναλτι που έδωσε στο 70’ ο Πατρινός διαιτητής Οικονόμου, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι…
Υστερα από ένα γέμισμα, ο Ζαχαράκης έκανε “σκαμνάκι” στον Πέππα που πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο ρέφερι έδωσε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χαλάτσης. Οι άνθρωποι της Εράνης διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ πάνω στον Πέππα και το πιθανότερο είναι πως είχαν δίκιο.
Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Εράνης, μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες και ήρθε σε ένα ματς που οι “πράσινοι” δικαιούνταν σίγουρα την ισοπαλία και μπορούσαν και τη νίκη.

Ενταση και διακοπή στο πρώτο μέρος

Στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών βρέθηκε χθες και ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που είναι ο πρόεδρος της Κορίνθου, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Εράνη.
Στο πρώτο μέρος πάντως υπήρξε δεκάλεπτη περίπου διακοπή, μιας και υπήρξε ένταση στην κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλοι της Εράνης, αλλά και της Κορίνθου.

Καλές φάσεις οι "πράσινοι"

Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 12’ με το διαγώνιο σουτ του Κωνσταντόπουλου να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 25’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα αμυντικού στον Μπινιώρη, με τον κ. Οικονόμου να δίνει συνέχεια στο ματς. Στο 32’ ο Καραμπέτσος έκανε την προβολή από κοντά και στη γραμμή απομάκρυναν οι αμυντικοί της Κορίνθου.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 50’ με το σουτ του Παπουλή να διώχνει ο Σαββίδης.
Στο 70’ έγινε η φάση που έκρινε το ματς και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Ισθμού, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η Εράνη έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Ηλιόπουλος έκανε το κοντινό πλασέ με τον Παντελάκη να απομακρύνει σωτήρια.
Διαιτητής ήταν ο Οικονόμου (Αχαϊας), με βοηθούς τους Σωτηρόπουλο και Σπυρόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Μπουρδέκας (71’ Μπάρκας), Πέππας, Καπλάνης, Τσερπές (50’λ.τρ. Σινάνι), Μπινιώρης, Γκεβόρι, Δημητρίου (71’ Μπουλγουρίδης), Καραμπέτσος (77’ Λακριντής), Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διασίνος, Παπανικολάου, Παντελάκης, Νικολάου, Δερμιτζάκης, Αναστασόπουλος, Ροχάνο, Χαλάτσης, Παπουλής, Ζαχαράκης, Καλούσης.