Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 15:03

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Οι αντίπαλοι στη φάση Elite

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ: Οι αντίπαλοι στη φάση Elite

Η Ελβετία, η Σλοβακία και η Ουκρανία, θα είναι αντίπαλοι της Ελλάδας στον 4ο όμιλο της φάσης Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων.

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στην Κύπρο από τις 20 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2024 και σε αυτήν θα προκριθούν οι επικεφαλής των 8 ομίλων και οι 7 καλύτεροι 2οι της βαθμολογίας.

Συνοπτικά οι οκτώ όμιλοι:
1ος όμιλος: Αγγλία, Γαλλία, Ουγγαρία, Βόρ. Ιρλανδία
2ος όμιλος: Ουαλία, Βουλγαρία, Σουηδία, Ρουμανία
3ος όμιλος: Ολλανδία, Βέλγιο, Φινλανδία, Ιταλία
4ος όμιλος: Ελλάδα, Ελβετία, Σλοβακία, Ουκρανία
5ος όμιλος: Πορτογαλία, Γερμανία, Κροατία, ΕΪΡΕ
6ος όμιλος: Τουρκία, Σερβία, Γεωργία, Δανία
7ος όμιλος: Ισπανία, Αυστρία, Σλοβενία, Νορβηγία
8ος όμιλος: Πολωνία, Τσεχία, Λευκορωσία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Δήλωση Χατζόπουλου

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων, Άγγελος Χατζόπουλος, μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής Ομάδας στον 4ο όμιλο της φάσης Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων με αντιπάλους την Ελβετία, την Σλοβακία και την Ουκρανία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Χατζόπουλου.
"Αφού ήρθε η επίτευξη του πρώτου στόχου, της πρόκρισης στην elite round και μάλιστα με 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και την πρωτιά στον όμιλο, η κλήρωση μας έφερε αντιπάλους 3 πολύ καλές ομάδες. Εμείς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τη φάση αυτή με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλη μια υπέρβαση μέσα από καλές εμφανίσεις ώστε να έρθει η πρόκριση στην τελική φάση της Κύπρου".