Σάββατο, 01 Νοέμβριος 2014 17:42

Η αποστολής της "Μαύρης Θύελλας" για το ματς με Πανελευσινιακό - αισιοδοξεί ο Χριστοφιλέας

Γράφτηκε από τον

Oλοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της Καλαμάτας για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό που θα γίνει αύριο στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο Νίκος Κουρμπανάς, επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή οι οποίοι είναι οι: Πάππος, Μούζος, Γεωργακόπουλος, Ηλιόπουλος, Καλαντζής, Κουντάνης, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος, Νιφορόπουλος, Δημητριάδης, Ρούσσης, Σκαρλάτος, Σκάρος, Τριάντος, Χαρίτος, Χριστοφιλέας, Τσάτσος, Ζάρκος, Σαλαπάτας, Βασιλόπουλος.

 

«Είναι ένα ντέρμπι με όλες τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που κρύβουν τέτοιου είδους παιχνίδια. Εμείς απ' την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα έτσι ώστε να φτάσουμε στην επιτυχία», τονίζει για την αυριανή αναμέτρηση ο Τάσος Χριστοφιλέας και συνεχίζει: «Προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα για το Κύπελλο και μία μεγάλη σε εύρος νίκη αλλά αυτό δεν μας αποπροσανατολίζει. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του ματς, ξέρουμε πως απέναντί μας θα βρεθεί ένας δυνατός αντίπαλος αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και πιστεύω πως να ανταπεξέλθουμε. Υπάρχει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών στη συνέχεια, ωστόσο εμείς κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, Ποντάρουμε στην παρουσία του κόσμου που πιστεύω ότι θα βρεθεί και αύριο δίπλα μας έτσι ώστε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη».

 

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει και αύριο από το περίπτερο της «Μαύρης Θύελλας» (Ναυαρίνου και Φαρών), από τις 10:00 έως τις 15:00 και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού σταδίου από τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής.