Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 11:09

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενίσχυση στην άμυνα με Τέλη Καρασαλίδη

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ενίσχυση στην άμυνα με Τέλη Καρασαλίδη

Την απόκτηση του Τέλη Καρασαλίδη γνωστοποίησε αργά χθες το απόγευμα η διοίκηση της Καλαμάτας.


Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό αποτελεί το 6ο μεταγραφικό απόκτημα την περίοδο του Ιανουαρίου για την Καλαμάτα.
Η σχετική ανακοίνωση για την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού είναι η ακόλουθη: “Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Αριστοτέλη Καρασαλίδη. Είναι κεντρικός αμυντικός, 32 ετών, γεννημένος στις 3-5-91 με ύψος 1.85.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στην πλούσια καριέρα του αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, ΑΡΗ, Πανηλειακό, Νίκη Βόλου, Ηρακλή, Ξάνθη, Ατρόμητο και Παναιτωλικό.
Την τελευταία διετία επέστρεψε στις Σέρρες και πανηγύρισε με τον Πανσερραϊκό την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Διακρίνεται όλως ιδιαιτέρως για το παθιασμένο και δυναμικό παιχνίδι του.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ”.
Η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί καθώς γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του επιθετικού Αλβάρο Χοσέ Σαμόρα Μάτα. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής από την Κόστα Ρίκα αγωνίζεται στον Αρη Θεσσαλονίκης και την θερινή μεταγραφική περίοδο είχε γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του. Η Καλαμάτα θα κινηθεί και για την απόκτηση τερματοφύλακα στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζόνας Μέντες.

Σε ρυθμούς Γιούχτα

Την πρώτη της προπόνηση για το 2024 πραγματοποίησε η Καλαμάτα χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Μικρομάνης με νέα πρόσωπα τους νεοαποκτηθέντες Κωτσόπουλο και Καρασαλίδη τους οποίους καλωσόρισε ο γενικός αρχηγός της Μαύρης Θύελλας Αντώνης Μαυρέας.
Ουσιαστικά από ξεκίνησε την προετοιμασίας της για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, που είναι εκτός έδρας με τον Γιούχτα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β’ γύρου. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 2.30 μετά το μεσημέρι στο γήπεδο της Ιεράπετρας. Η αλλαγή ώρας γίνεται για να προλάβει η Καλαμάτα το αεροπλάνο της επιστροφής.
Οσον αφορά την προετοιμασία συμμετέχουν και οι νεοαποκτηθέντες παίκτες Εργκους Κάτσε, Μανώλης Τζανακάκης, Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης, Κώστας Κωτσόπουλος, οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κυριακάτικη αναμέτρηση.
Στο μέτωπο των τραυματιών Αρίμπας και Κωστούλας συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ σήμερα αναμένεται να κάνει κανονικά ο Ελιβέλντο.
Ο Χοσέ Κάνιας αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα από την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο προπονητής Μάκης Χάβος δεν έχει στη διάθεση του εδώ και λίγε ημέρες, αλλά και όλο τον Ιανουάριο τον Ζόνας Μέντες. Ο 34χρονος τερματοφύλακας αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην αποστολή της Γουινέα Μπισάου η οποία θα λάβει μέρος στο Κόπα Αφρικα.
Οι προπονήσεις μέχρι το Σάββατο θα είναι πρωινές, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα θα πετάξει για Ηράκλειο και από εκεί οδικώς για Ιεράπετρα.

Πρωτοχρονιά στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα έκανε πρωτοχρονιά με την οικογένεια του και τον άμεσο συνεργάτη του Μπάμπη Μιχαηλίδη, ο Μάκης Χάβος. Αυτό αναφέρει και σε δελτίο τύπου, που συνοδεύεται και από φωτογραφία στην κεντρική πλατεία της πόλης, η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, όπου αναφέρει: “Το ρεπό της Πρωτοχρονιάς πέρασε οικογενειακά στην Καλαμάτα ο προπονητής της ομάδας μας Μάκης Χάβος, δείγμα του πόσο έχει ταυτιστεί με την Μαύρη Θύελλα και την πανέμορφη πόλη μας”.