Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 13:44

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων

Γράφτηκε από τον

Ο Κροάτης Μάριο Στραχόνια ορίστηκε από την UEFA να «σφυρίξει» την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν, που θα γίνει την Πέμπτη 6/11 (20:00) στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.

Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι συμπατριώτες του, Σινισα Πρεμουζάι και Ιγκόρ Κρμαρ, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Άντε Βουτσεμίλοβιτς και Φραν Γιόβιτς και τέταρτος διαιτητής ο Ίβιτσα Μόντριτς. Ο Στραχόνια έχει διευθύνει στο παρελθόν αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη (Ολυμπιακός-Μονπελιέ 3-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ, Λάρισα-KR Ρέικιαβικ 1-1 και Νταντί Γιουνάιτεντ-ΑΕΚ 0-1 για το Γιουρόπα Λιγκ), ποτέ όμως τους «πράσινους».

Στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Τότεναμ, που θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα στο γήπεδο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, ορίστηκε ο Ισπανός Χαβιέρ Εστράδα, με βοηθούς τους Χοσέ Μιράντα και Χαβιέρ Ροντρίγκεθ, επιπρόσθετους βοηθούς τους Φερνάνδο Τεϊξέιρα και Εδουάρδο Πριέτο Ιγκλέσιας και τέταρτο διαιτητή τον Άνχελ Νεβάδο Ροντρίγκεθ.

Τέλος, στην εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα, στο «Αρτέμιο Φράνκι» (6/11, 22:05), στο πλαίσιο του 11ου ομίλου, διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Σεμπαστιάν Ντελφεριέρ, βοηθοί του οι Ιβ Ντε Νεβ και Φρανκ Μπλεγέν, επιπρόσθετοι βοηθοί οι Τζόναθαν Λαρντό και Μπαρτ Βερτέντεν και τέταρτος διαιτητής ο Ριέν Βανιζέρ.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ