Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 13:48

Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για το Τορίνο

Γράφτηκε από τον

Πάνοπλος και αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε σήμερα ο Ολυμπιακός για την αυριανή αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη σημασία που έχει η αυριανή αναμέτρηση, εξήγησαν Ντελβίν Εντινγκά και ο Νταβίντ Φουστέρ.



«Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για όλα τα παιχνίδια, όσο δύσκολα και αν είναι. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα επίπεδο πιο δύσκολο, όμως πιστεύω ότι θα παλέψουμε. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε και εκεί ένα αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Αφρικανός μέσος και μίλησε για τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο στο Καραϊσκάκη. Τώρα η Γιουβέντους έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσει και με το κοινό της στο πλευρό της θα είναι ακόμα πιο επιθετική».

Ο Φουστέρ από την πλευρά του τόνισε: «Αύριο δεν είναι καθοριστικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα σημαντικό. Καθώς με ένα καλό αποτέλεσμα έχουμε πολλές πιθανότητες να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι, δεν μπορούμε να σταθούμε στην ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και πρέπει να κοιτάξουμε στο παιχνίδι με την Γιουβέντους».

Η αποστολή της ομάδας: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.

πηγη ΑΠΕ