Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 20:40

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν μας ενδιαφέρουν τα σερί", λέει ο Νίκος Γεωργακλής που τονίζει ότι όλα είναι ανοικτά ακόμη για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Μετά το Δώριο, την Εράνη, τον Εθνικό, τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, την Ανδρούσα, τον Τέλλο Αγρα και το Διαβολίτσι, ήταν η… σειρά του Απόλλωνα Καλαμάτας να ηττηθεί (3-0) την Κυριακή από το Πάμισο.  Η ομάδα της Μεσσήνης μοιάζει σαν… τρένο που δεν σταματά στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής έχοντας οχτώ νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Το ζητούμενο πλέον είναι να μεγαλώσει το σερί ώστε να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών  από τη δεύτερη Κυπαρισσία και των πέντε από το τρίτο της βαθμολογίας Δώριο.
Ο Νίκος Γεωργακλής ξεκαθαρίζει πάντως ότι: "Δεν μας ενδιαφέρουν τα σερί και τα στατιστικά. Δεν κυνηγάμε κάτι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη θέση. Με βάση το ρόστερ περιμέναμε ότι θα ήμασταν στις δύο πρώτες θέσεις, γιατί έχουμε καλύτερο έμψυχο υλικό από πέρυσι. Τώρα για το "8 στα 8" δεν μπορείς να το ξέρεις πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα".
Ο εκ των τεχνικών του Παμίσου εκτιμά στη συνέχεια ότι: "Ακόμα είναι νωρίς για τον τίτλο και δεν μπορείς να πεις ότι θα είναι υπόθεση για δύο, όσο μαθηματικά ελπίζουν και άλλες ομάδες. Δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία χαλάρωση γιατί όλα είναι ανοιχτά. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τα όσα έχουν πετύχει μέχρι τώρα και συνεχίζουμε τη δουλειά".
Το επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Πάμισος είναι ο Αστέρας Αρφαρών. Οι Μανιάτης και Βλαχόπουλος που δεν αγωνίστηκαν χθές θα είναι διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής. Αντίθετα ίσως προφυλαχθεί ο Τσιπλάκης που τραυματίστηκε με τον Απόλλωνα και χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο φρύδι.