Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 11:42

ΜΕΘΩΝΗ: Ικανοποίηση για την καλή πορεία

Γράφτηκε από τον

Μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες με Μιλτιάδη και Αίαντα, η Μεθώνη επέστρεψε την Κυριακή στο γήπεδο της και πέτυχε μια ακόμη νίκη με αντίπαλο τον ΑΟ Φαραί (3-0). Έτσι η ομάδα του Θανάση Λακριντή διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 τοπικής, δείχνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση.


Ο έμπειρος τεχνικός δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας που έχει βγάλει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα.
«Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια. Έχουμε πει ότι χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία και βαδίζοντας έτσι έχουμε καλές εμφανίσεις και ουσία στο παιχνίδι μας. Εξαίρεση αποτελεί το β΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Κεραυνό. Γενικά όμως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη δύσκολο ματς με τον Ηρακλή το οποίος πρέπει επίσης να δούμε με μεγάλη σοβαρότητα», κατέληξε ο Λακριντής, που θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του αύριο στην Καλαμάτα αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών - τιμωριών.
Να σημειωθεί ότι η Μεθώνη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 τοπικής με απολογισμό πέντε νίκες και μια ήττα σε έξι παιχνίδια.
Αύριο στις 3 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» (3 μ.μ.) ενώ ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Χανδριναϊκό και Χώρα (μεσολαβεί το προγραμματισμένο ρεπό).