Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 11:44

OMONOIA: Η ομάδα της ανατροπής και του δευτέρου ημιχρόνου!

Γράφτηκε από τον

Η Ομόνοια στο ξεκίνημα της Α1 τοπικής μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως η ομάδα της ανατροπής αλλά και ως ομάδα δευτέρου ημιχρόνου!


Το Σάββατο στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 65' από την Άμφεια όμως επικράτησε με 4-2, κάνοντας κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε κάνει κόντρα στον Χανδριναϊκό όταν έχανε 0-1 στο 70' και τελικά είχε επικρατήσει με 4-1 στο ίδιο γήπεδο!
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη δεν έχει σκοράρει καμιά φορά στο πρώτο ημίχρονο. Και τα έντεκα τέρματα της τα έχει το δεύτερο ημίχρονο των αγώνων, κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο.
Πέρα από όλα αυτά, ο μέχρι τώρα απολογισμός λέει ότι η Ομόνοια μετρά 4 νίκες και μια ήττα σε πέντε ματς (έχει κάνει το ρεπό της) και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας μετά από 6 αγωνιστικές, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μεθώνη.

Η εξήγηση του
Μπουραντώνη

«Δεν μπαίνουμε καλά στα παιχνίδια. Όταν νιώθουμε ότι θα χάσουμε το ματς πιεζόμαστε περισσότερο και ανεβαίνουμε ενώ εκμεταλλευόμαστε και την κόπωση των αντιπάλων στο τελευταίο ημίωρο των αγώνων», σχολίασε ο προπονητής της Ομόνοιας Σωτήρης Μπουραντώνης, ο οποίος πάντως τόνισε πως αυτό πρέπει να αλλάξει. «Είναι ένα πρόβλημα που το ξέρουμε και το δουλεύουμε καθώς δεν γίνεται να γυρίζουμε πάντα τα παιχνίδια. Κάποτε θα το πληρώσουμε».
Ο νεαρός τεχνικός βέβαια επισήμανε και την θετική πλευρά του πράγματος: «Το ευχάριστο ήταν πως είχαμε ψυχικά αποθέματα και οι παίκτες μας πίστεψαν στην ανατροπή. Κοιτάζουμε πλέον την συνέχεια και το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανθουριακό, ο οποίος προέρχεται από άσχημο αποτέλεσμα. Εμείς προσπαθούμε να παίρνουμε ότι περισσότερο μπορούμε από κάθε ματς. Δεν κρύβουμε ότι στόχος μας είναι η άνοδος. Το ταμείο όμως θα γίνει στο τέλος».
Οι παίκτες της Ομόνοιας προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» όπου θα γίνει σήμερα και η τελευταία προπόνηση εν όψει του αγώνα με τον Πανθουριακό που θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 τοπικής.