Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 14:35

ΕΡΑΝΗ – Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ 4-1: Ξεκίνημα με τεσσάρα και ανατροπή στο β’ γύρο

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ 4-1: Ξεκίνημα με τεσσάρα και ανατροπή στο β’ γύρο

Τη δεύτερη νίκη της στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής κατέκτησε χθες το πρωί η Εράνη που επικράτησε με 4-1 του Α.Ο. Πυλίου Κω, στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.

Αυτή ήταν η ευρύτερη νίκη των πρασίνων μέσα στη σεζόν και ήρθε μάλιστα με ανατροπή. Ετσι η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο
β’ γύρο του πρωταθλήματος, έδειξε πως έχει… σφυγμό και πως θα εξαντλήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στην κατηγορία.

Από δύο γκολ Φάκης και Καπλάνης

Μεγάλοι πρωταγωνιστές και σκόρερ των πρασίνων στο χθεσινό ματς ήταν ο νεοαποκτηθέντας Γιάννης Φάκης που πέτυχε δύο γκολ στο ντεμπούτο του, δείχνοντας την εκτελεστική του δεινότητα και ο αμυντικός Δημήτρης Καπλάνης που σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα.
Μάλιστα το τρίποντο για την Εράνη ήρθε με ανατροπή, μιας και η ομάδα από την Κω, στην οποία αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο παλιός κεντρικός αμυντικός της Καλαμάτας Χάρης Μπριλάκης, προηγήθηκε νωρίς στο σκορ…

Προβάδισμα στο 9’ με Δρόσο

Ηταν το 9’ όταν ύστερα από ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Δρόσος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.
Στο 15’ οι πράσινοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Φάκη να πλασάρει από κοντά και την μπάλα να σταματά στον συμπαίκτη του Κυριάκο Κωνσταντόπουλο πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Το γύρισε πριν το ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι που έβγαλαν μεγάλη διάθεση και ενέργεια, πήραν τα ηνία στην αναμέτρηση, πίεσαν την εστία του Α.Ο. Πυλίου και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 36’…
Υστερα από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, ο Καραμπέτσος βρέθηκε ξεμαρκάριστος και έβγαλε τη σέντρα και ο Φάκης με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι Φιλιατρινοί έφτασαν την ανατροπή και συγκεκριμένα στο 43’ με κεφαλιά του Καπλάνη ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Αλλα δύο γκολ στο δεύτερο

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Κωνσταντόπουλο στο 46’ με “χορεύει” από δεξιά την άμυνα του Α.Ο. Πυλίου και να σερβίρει για το Φάκη που με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.
Πλέον οι βάσεις για τη δεύτερη νίκη είχαν μπει, με την Εράνη να μην αφήνει περιθώρια στη συνέχεια στην ομάδα από τη Κω να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι από το ματς.
Μάλιστα οι πράσινοι έβαλαν το… κερασάκι στην τούρτα στο 84’ με τον εξαιρετικό χθες Κυριάκο Κωνσταντόπουλο με νέα ατομική προσπάθεια και σέντρα να βρίσκει τον Καπλάνη που με νέα κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-1.
Διαιτητής ήταν ο Βαρτσάκης (Λακωνίας) και βοηθοί οι Σόβολος και Αντωνόπουλος από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΕΡΑΝΗ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Καπλάνης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Παπαδόπουλος (68' Δημητρίου), Κωνσταντόπουλος (91' Λακριντής), Μπάρκας (91' Σταθόπουλος), Σινάνι, Πουλιάνος, Καραμπέτσος, Φάκης (77' Φλαριώτης).
Α.Ο. ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Κασέλης, Τζανουλίνος, Μούλας(53' Λάντζιος), Μπριλάκης, Κότζα, Βουκουμάνοβιτς (53' Καρακούσης), Λάλκοβιτς, Δρόσος, Τσιτσεκίδης (76' Τσατσακλάς), Μέντης (46' Χατζηνικολάου), Χατζηβασίλης.