Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 18:39

Δεν παίζει ούτε με ΑΠΟΕΛ ο Ιμπραΐμοβιτς

Γράφτηκε από τον

Ούτε στο αυριανό ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τον ΑΠΟΕΛ, για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, πρόκειται να κάνει την επανεμφάνισή του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός επιθετικός παραμένει εκτός δράσης εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, εξαιτίας ενοχλήσεων στη φτέρνα, και ο Λοράν Μπλαν ξεκαθάρισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του ούτε αύριο. «Δεν βρίσκεται πολύ μακριά (σ.σ. η επιστροφή του), αλλά χρειάζεται κάτι ακόμη. Δεν είναι μυϊκός τραυματισμός, οπότε είχε την ευκαιρία να δουλέψει. Του λείπουν οι αγώνες και η επαφή με τη μπάλα, αλλά από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν έχει μείνει πίσω» τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας.

Πλέον το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Ιμπραΐμοβιτς θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι κορυφής του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Μαρσέιγ, που θα γίνει την Κυριακή. «Αν καταλαβαίνω καλά, ο Ιμπραΐμοβιτς θα είναι απών την Τετάρτη, αλλά για την Κυριακή δεν ξέρουμε;» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο Μπλαν. «Ακριβώς έτσι» ήταν η απάντησή του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ