Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 19:01

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ετοιμος για το παιχνίδι με Τότεναμ

Γράφτηκε από τον

Συνεχίστηκε σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Τότεναμ (8 μ.μ.), με τον Στάικο Βεργέτη να αφιερώνει πολύ ώρα σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού.
Στο προπονητικό πρόγραμμα μπήκε και ο Ντορίν Γκόιαν (φωτό), ο οποίος όμως ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση.


Από τους τραυματίες της ομάδας, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ Κιτόκο, Τορμένα, Τιε Μπι συνέχισαν τις θεραπείες τους.
Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Ισπανός Εστράδα σφυρίζει την Πέμπτη

Ο Ισπανός Χαβιέ Εστράδα θα σφυρίξει τον αγώνα του Αστέρα την προσεχή Πέμπτη (6/11, 20.00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο την Τόττεναμ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Γ’ ομίλου του EUROPA LEAGUE.
Βοηθοί του Εστράδα θα είναι οι Ισπανοί Χοσέ Μιράντα, Χαβιέ Ροντρίγκεζ και 4ος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ισπανός Άνγκελ Νεβάντο Ροντρίγκεζ.  Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Ισπανοί Φερνάντο Τειχέιρα και Εντουάρντο Πριέτο Ιγκλέσιας.

Επτά ποδοσφαιριστές του Αστέρα στη μικτή παίδων

Ο ενωσιακός προπονητής Αρκαδίας Δημήτρης Λαλουδάκης κάλεσε για προπόνηση στο γήπεδο των Φιλικών στην Τρίπολη την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι τους παρακάτω ποδοσφαιριστές του Αστέρα: Άγγελος Λιαρικος, Αλέξανδρος Κωτσιόπουλος, Παναγιώτης Αλημίσης, Νίκος Σωτηρόπουλος, Γιώργος Σκουρτιάνος, Χρήστος Μπίσιας, Κωνσταντίνος Πατρινέλης, για την μικτή ομάδα παίδων (2001, 2002 γεννημένοι).

Οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται 11.45 π.μ. στο γήπεδο με αθλητική περιβολή, ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες.