Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 19:20

Στις 12 Μαϊου η πρεμιέρα των μπαράζ του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
Στις 12 Μαϊου η πρεμιέρα των μπαράζ του Μεσσηνιακού

Την Κυριακή 12 Μαϊου θα ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική, εκεί όπου ο Μεσσηνιακός ως πρώτος στη Μεσσηνία, θα διεκδικήσει μαζί με τους πρωταθλητές Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας το μοναδικό εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία. Πρόκειται για ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών, με 3 εντός και ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, που θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουνίου. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στο τέλος Απριλίου, όταν και θα τελειώσουν τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ.
Στο δρόμο του Μεσσηνιακού θα βρεθεί ο Τροιζηνιακός που είναι πλέον και μαθηματικά πρωταθλητής στην Αργολίδα, ενώ από την Αρκαδία το πιθανότερο είναι πως θα παίξει με τη Φαλαισία. Η τελευταία έχει πέντε βαθμούς διαφορά από τον Πανθυρεατικό και ενώ απομένουν μόνο δύο αγωνιστικές για το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι αήττητη, μετρώντας 20 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες.
Στη Λακωνία, πρωτοπόρος είναι ο Ολυμπιακός Γυθείου, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί έχει 3 βαθμούς διαφορά από τον Μολαϊκό και μένουν τέσσερις αγωνιστικές. Σε δύο εβδομάδες μάλιστα οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο Γύθειο.

Ξεκουράζει παίκτες
με Ολυμπιακό

Ο Μεσσηνιακός είναι από την Κυριακή  και μαθηματικά πρωταθλητής στην Α' τοπική και έτσι ο Δημήτρης Τσάκωνας έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς παίκτες ενόψει των μπαράζ. Οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν λοιπόν, με ανάμικτη 11άδα μεθαύριο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Μ.Γ.Σ. έχει δηλώσει συμμετοχή και στο κύπελλο ερασιτεχνών, το οποίο θα ξεκινήσει την προσεχή Τετάρτη και προσμένει να μάθει τον αντίπαλό του.