Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 19:13

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-3: Πρώτο διπλό με ανατροπή από 2-0 στο τελευταίο ημίωρο

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-3: Πρώτο διπλό με ανατροπή από 2-0 στο τελευταίο ημίωρο

Τεράστιο βήμα παραμονής έκανε ο Ηρακλής Καλαμάτας με τη νίκη του με 3-2 το Σάββατο στο Μελιγαλά επί του Εθνικού.

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή από 2-0 στο τελευταίο ημίωρο! Αυτό ήταν το πρώτο διπλό της καλαματιανής ομάδας και η δεύτερη σερί νίκη με την οποία βρέθηκε οκτώ βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη ο Εθνικός γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του παρότι προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά και έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Ο Βουρνάς στο 42’ έκανε με πλασέ το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο 53’ μετά από σέντρα σουτ του Αθανασιάδη ο Αλάμαρας έκανε κακό υπολογισμό, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.
Η ομάδα του Αρη Γαλανόπουλου άρχισε την αντεπίθεση της στο 60’ με τον Ψωρομύτη να εκτελεί ένα φάουλ και τον Κωνσταντόπουλο με κεφαλιά να μειώνει σε 2-1.
Στο 79’ με κάθετη πάσα ο Χριστόπουλος βρήκε τον Βαϊτση και εκείνος με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.
Ο Ηρακλής με ανεβασμένη ψυχολογία βρήκε και γκολ ανατροπής στο 83’ με κοντινό πλασέ του Δαρσακλή που έγραψε το τελικό 2-3.
Διαιτητής ήταν ο Καυκάς, με βοηθούς τους Γαϊτάνη και Γιαλλικάρη.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Διακουμάκος, Παναγιωτόπουλος, Γεωργόπουλος, Λάσκαρης, Αντώνακας (73’ Ιατρόπουλος), Παπαδόπουλος (85’ Βλαχόπουλος), Βουρνάς, Ξυδιάς (73’ Τόσκα), Σπανός.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Τζάννες (46’ Χατζίου), Κοσμόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μιχαλόπουλος, Λύρας, Ψωρομύτης (85’ Κορδώνης), Χριστόπουλος, Δαρσακλής, Βαϊτσης (88’ Μαρίνος), Φυκούρας (67’ Παπαδέας).

(φωτό αρχείου)