Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 13:56

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-2: Στο 94’ πήραν τον βαθμό οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

Συναρπαστικό ματς έγινε χθες στους Γαργαλιάνους με τον Τέλλο Αγρα (φωτό) να αναδεικνύεται ισόπαλος 2-2 με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου για την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου στην Α’ τοπική.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο για να ξεφύγουν το συντομότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά με την εξέλιξη του ματς σίγουρα θα μένουν κι ευχαριστημένοι που δεν έχασαν. Κι αυτό γιατί βρέθηκαν με 0-2 πίσω στο σκορ και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ.

Ο ΑΟΔ προηγήθηκε στο 17’ με σουτ του Σπυρόπουλου μέσα από την περιοχή, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Τέλλος Αγρας πίεσε για την ισοφάριση, αφήνοντας κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε το Διαβολίτσι. Ετσι στο 71’ και πάλι ο Σπυρόπουλος με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα
του (0-2). Η απάντηση της ομάδας του Δημήτρη Λίτσα ήταν άμεση, μιας και στο 75’ ο νεοαποκτηθέντας Κόλλιας κέρδισε πέναλτι από τον Γκότση και ο Χρονόπουλος ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-2.
Η πίεση των “ερυθρολεύκων” στη συνέχεια ήταν έντονη και στο 94’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον βαθμό, όταν ύστερα από κόρνερ ο Γκότσης έκανε με αυτογκόλ το τελικό 2-2.
Διαιτητής ήταν ο Κομπιλίρης και βοηθοί οι Αντωνόπουλος και Διακουμάκος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Κανελλόπουλος, Σεφεράσι, Ανδρώνης, Λάγιος (72’ Κόλλιας), Γεωργιόπουλος, Σερέτης (35’ Βελλησάρης), Νικολόπουλος (35’ Σούλα), Χρονόπουλος, Διονυσόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Νινιός, Κρεμύδας, Γκελγκέρια, Πατσιώτης (95’ Αναστασίου), Γκότσης, Καπόγλης, Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σαραντόπουλος (77’ Ντέλης), Κουντάνης.