Πέμπτη, 06 Νοέμβριος 2014 08:31

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Θέλει να… ρεφάρει εκτός έδρας

Γράφτηκε από τον

Πέντε βαθμούς έχει χάσει ήδη στο γήπεδο της φέτος η "Μαύρη Θύελλα", που σε τρία ματς στο Δημοτικό Στάδιο έχει απολογισμό μια νίκη με την Κύμη, μια ισοπαλία με τον Ζακυνθιακό και την ήττα της Κυριακής από τον Πανελευσινιακό.
Οι απώλειες αυτές σε συνδυασμό με την… ενδιάμεση ισοπαλία με τον Ερμή Κιβερίου στην Αργολίδα άφησαν τους Μεσσηνίους αρκετά πίσω στην βαθμολογία καθώς απέχουν ήδη πέντε βαθμούς από την κορυφή.
Ο προβληματισμός και η στεναχώρια για τα τελευταία αποτελέσματα είναι δεδομένα, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη…
Έχουμε διανύσει μόλις πέντε από τις 30 αγωνιστικές και η Μεσσηνιακή ομάδα έχει περιθώρια να καλύψει το χαμένο έδαφος αρκεί βέβαια να βελτιώσει το παιχνίδι της και ενδεχομένως να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα την δώσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.
Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει την Κυριακή στην Βάρδα, στο πρώτο από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν μπροστά τους οι Μεσσήνιοι καθώς την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθούν από την Αχαϊκή. Με διπλό στην δύσκολη έδρα της ομάδας της Ηλείας, οι «μελανόλευκοι» θα ρεφάρουν σε μεγάλο βαθμό την ήττα από τον Πανελευσινιακό και θα μπορούν να δουν με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Στα Αρφαρά
η προπόνηση

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο των Αρφαρών με τον Χαρίτο να έχει κάποιες ενοχλήσεις που ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την συμμετοχή του στο ματς με την Βάρδα. Σήμερα, αν το επιτρέψει ο καιρός η προπόνηση θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο ενώ σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα πάει στο Ασπρόχωμα.

Σφυρίζει ο Δίωτης

Το ματς της Βάρδας με την Καλαμάτα θα διαιτητεύσει ο Διώτης από την Αιτωλοακαρνανία. Όλα τα ματς θα γίνουν την Κυριακή στις 3 μ.μ. εκτός από το ματς του Ζακυνθιακού με την Δόξα που θα γίνει το Σάββατο.  Η αλλαγή έγινε επειδή την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου η Ζάκυνθος θα υποδεχτεί τον Φωκικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής στις 15.00
Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων.
Σάββατο
Ζακυνθιακός - Δόξα Μανωλάδας
Τζουανόπουλος, Γκαβέρας, Τσιρίνης (Αχαίας)
Παρατηρητής θα είναι ο Μεσσήνιος Παναγιώτης Μανωλόπουλος.
Κυριακή
ΠΑΟ Λουτρακίου - Αχαϊκή
Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος (Αρκαδίας)
Παρατηρητής θα είναι ο Μεσσήνιος Νίκος Χρονόπουλοες
ΠΑΟ Βάρδας - Καλαμάτα
Δίωτης, Κακατσίδης, Σπυριδόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)
Μανδραϊκός - Παναρκαδικός
Μάλαμας, Γουργιώτης, Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)
Πανελευσινιακός - Παναργειακός
Τσαγκαράκης, Πυργάκης, Σπηλιώτης (Κορινθίας)
Ερμής Κιβερίου - Αστέρας Μαγούλας
Κούλης (Ηλείας), Καραλής (Ηλείας), Γεωργακόπουλος (Αρκαδίας)
Αιολικός - Κύμη 3-0 α.α.
Ρεπό: Βύζας Μεγάρων
• Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.