Τετάρτη, 05 Νοέμβριος 2014 21:00

Ποκετίνο: "Δυνατή και δύσκολη ομάδα ο Αστέρας Τρίπολης"

Γράφτηκε από τον

Η Τότεναμ δεν πρόκειται να πέσει στην «παγίδα» και να υποτιμήσει τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο στην αρκαδική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, εμφανίστηκε «διαβασμένος» για τη δυναμικότητα του αντιπάλου του, τον οποίο χαρακτήρισε δυνατή και δύσκολη ομάδα.

 

«Είναι ένας διαφορετικός αγώνας σε σχέση με αυτόν του Λονδίνου. Στην έδρα του ο Αστέρας είναι δύσκολη και δυνατή ομάδα, με σπουδαίους οπαδούς και περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για τον Αστέρα και την πόλη, γιατί παίζει στην έδρα του και θέλει τη νίκη, αλλά τη θέλουμε κι εμείς» υπογράμμισε ο Ποκετίνο.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του επισήμανε ότι «δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Θεωρώ ότι έχω κάνει την κατάλληλη επιλογή κι έχω πάρει στην αποστολή τους σωστούς παίκτες. Δεν προφυλάσσουμε ή ξεκουράζουμε ποδοσφαιριστές, το μυαλό μας είναι μόνο στον Αστέρα».

Τους παίκτες της Τότεναμ εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας Μίχελ Φορμ, ο οποίος ανέφερε ότι «πρέπει να παλέψουμε, κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία. Η Τότεναμ είναι μεγάλος σύλλογος, με πολλές φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση».

Ο Φορμ θα είναι βασικός αύριο, καθώς ο Ούγκο Γιορίς είχε αποβληθεί στον αγώνα του Λονδίνου. Αναφερόμενος στην ευκαιρία που του δίνεται να «ξεσκουριάσει», αφού βρίσκεται στη «σκιά» του Γάλλου διεθνή γκολκίπερ είπε ότι «δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς έναν τόσο σπουδαίο τερματοφύλακα όπως ο Γιορίς, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις. Δεν είναι εύκολο όταν δεν αγωνίζεσαι τακτικά, αλλά αυτό που μετρά είναι στο διάστημα που παίζεις να συλλέγεις εμπειρίες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ