Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 12:54

ΕΡΑΝΗ - Α.Ε.Ρ. ΑΦΑΝΤΟΥ 3-0: Με... φόρα από την Ελευσίνα!

Γράφτηκε από τον

Με... κεκτημένη ταχύτητα μετά το εντυπωσιακό “διπλό” στην έδρα του Πανελευσιανιακού την προηγούμενη εβδομάδα, Εράνη επικράτησε άνετα 3-0 της Α.Ε.Ρ. Αφάντου στα Φιλιατρά για την 22η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αυτή ήταν η τέταρτη επιτυχία στη σεζόν για τους Φιλιατρινούς, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Οι παίκτες του Θοδωρή Γιακαλή έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και με κεφαλιά του Καπλάνη πριν καν συμπληρωθούν 10 λεπτά παιχνιδιού πήραν προβάδισμα στο σκορ (1-0). Λίγες στιγμές αργότερα η Εράνη μετουσίωσε την υπεροχή της και με ένα δεύτερο γκολ, αυτή την φορά με ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα που σημείωσε ο Κουτσιανούλης (2-0)! Οι Φιλιατρινοί είχαν την υπεροχή καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού οι Φάκκης, Κωνσταντόπουλος, Καπλάνης και Καραμπέτσος έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Σαββίδης όποτε χρειάστηκε δήλωσε “παρών” στις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φάκκης στις καθυστερήσεις του ματς, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της εκπροσώπου της Μεσσηνίας στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΕΡΑΝΗ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Τσερπές, Μπινιώρης, Μπουρδέκας, Κωνσταντόπουλος (65’ Παπαδόπουλος), Σίμον, Κουτσιανούλης (83’ Φλαριώτης), Καραμπέτσος, Καπλάνης (83’ Σινάνι), Γκεβόρι (90’ Λακριντής), Φάκκης.
Α.Ε.Ρ.Α. (Δημήτρης Γκάιδας): Kαπούταγλης, Παναγιωτόπουλος, Στοΐνοβιτς, Σουλάι, Νόνης, Αντωνίου(50′ Φερεντίνος), Ζέλεφ, Κουτσιανικούλης(20′ λ.τ. Κιοσέογλου), Λαθούρης, Γκέτσι, Σπαχίου (62′ Λεσάι).