Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 15:55

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Στο +4 με σκόρερ τον Τσουλάκο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Στο +4 με σκόρερ τον Τσουλάκο

Με «υπογραφή» του Σταύρου Τσουλάκου, ο Μιλτιάδης συνέχισε την αήττητη πορεία του για 10 σερί παιχνίδι, κερδίζοντας στο γήπεδο των Γαργαλιάνων τη Σπερχογεία με 2-0.

Ο έμπειρος επιθετικός με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (14’, 88’) οδήγησε την ομάδα του στη νίκη που την διατηρεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Μιλτιάδης συνέχισε την εξαιρετική του παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς για 10ο παιχνίδι διατήρησε το αήττητο και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους 4 βαθμούς. Μετά την ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Μάνης την 7η αγωνιστική και τη λευκή ισοπαλία στη Μεσσήνη με τον Πάμισο την 10η αγωνιστική, στα υπόλοιπα μετράει μόνο νίκες και έχει φτάσει τις 14 νίκες συνολικά, συνεχίζοντας την πορεία του με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη η Σπερχογεία στο ξεκίνημα του β’ γύρου, έχει δύο ήττες εκτός έδρας με Θύελλα Χαρακοπιού (16η) και προχθές από τον Μιλτιάδη και μοιράζεται την 13η θέση με τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Θα χρειαστεί να πάρει θετικά αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και το γκρουπ των ομάδων που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς διαιτητές τους Βανικιώτη, Πανόπουλο.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Μπολούν, Γεωργιόπουλος, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Δημητρίου (58’ Πολίμος), Τσιγαρίδης, Μπάρκας (80’ Αν.Τσόπελας), Αθανασόπουλος, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Μπακλέσης, Μπούνας, Σπύρος, Παναγιωτόπουλος, Μαλιόγκας, Τσάκωνας (89’ Μούρτο), Σαούτης (89’ Κακαλέτρης), Τσέρτος (73’ Χρονόπουλος), Πανταζής, Ηρ. Καραχάλιος (31’ λ.τρ. Μαναρώλης), Γιακουμής.