Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 18:33

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-3: Χτίζει σερί και ανεβαίνει

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-3: Χτίζει σερί και ανεβαίνει

Σε ανοδική πορεία εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ακρίτας που πανηγύρισε την τρίτη σερί του νίκη και δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας.

Η ομάδα της Κορώνης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο μισό του αγώνα και τελικά να φτάσει στη νίκη με 1-3 επί του ουραγού Εθνικού Μελιγαλά για την 18η αγωνιστική της Α' τοπικής.

Ο Παπαδόπουλος στο 34' άνοιξε το σκορ, στέλνοντας τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με προβάδισμα (1-0). Οι φιλοξενούμενοι όμως στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασαν... στροφές και “καθάρισαν” το ματς με τρία γκολ μέσα σε 20 λεπτά, φτάνοντας στη 10η νίκη στη σεζόν. Ο Φέστας στο 71' έφερε το ματς στα ίσα με προβολή μετά από σέντρα του Παπαθεοδώρου (1-1). Από τη λίστα των σκόρερ δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος σκόραρε για 9η φορά στο πρωτάθλημα, αξιοποιώντας κάθετη πάσα του Παπαθεοδώρου στο 81' (1-2). Μάλιστα, ο 33χρονος επιθετικός ήταν αυτός που κέρδισε και πέναλτι στο 90' από αντίπαλο αμυντικό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπαθεδώρου, που από δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων, έγινε εκτελεστής διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Με τη νίκη αυτή ο Ακρίτας Κορώνης έφτασε τους 31 βαθμούς και μείωσε στους 2 την διαφορά του από την 6η θέση, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του ΑΟ Μεθώνης. Από την άλλη, ο Εθνικός Μελιγαλά παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση με μόλις 5 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει το μοιραίο.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Διακουμάκος, Λάσκαρης, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας, Ξυδιάς (86' Βλαχόπουλος), Σπανός, Ιατρόπουλος (70' Αθανασιάδης), Τόσκα, Παπαδόπουλος, Τσουμπλέκας (86' Παπαργυρίου).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Φέστας, Μουτζούρης, Τσάνι, Πεΐδης, Παπαθεοδώρου, Κυριόπουλος (46' Ρουμελιώτης), Τσελάι (46' Ψυχογιάννης, 94' λ. τρ. Χοτζόλλι), Καλογερόπουλος.