Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 18:55

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Σημαντική νίκη με γκολ του Γκέσι

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Σημαντική νίκη με γκολ του Γκέσι

 

Σημαντική νίκη πέτυχε χθες στην έδρα της η Θύελλα Χαρακοπιού που επικράτησε με 1-0 του Τέλλου Αγρα.

Μια νίκη που αποκτά μεγάλη σημασία, αφού η Θύελλα βρίσκεται μόνη στην 9η θέση της βαθμολογίας με 15 πόντους και έκανε άλλο ένα βήμα για να απομακρυνθεί από το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται πιο χαμηλά και αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο Τέλλος Αγρας δεν κατάφερε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Κορώνης και έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο του για παραμονή στην κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 πόντους.
Ο δυνατός αέρας που φυσούσε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα έκανε δύσκολη την προσπάθεια των παικτών των δύο ομάδων να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 75’ ο Γκέσι με σουτ μέσα από την περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν έντονα για οφσάιντ.
Μετά το τέλος του αγώνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) ο τερματοφύλακας του Τέλλου Άγρα Αλεξανδρόπουλος για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή. Είχε δεχτεί την πρώτη κίτρινη στο 70’ και πάλι για διαμαρτυρία.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Σερεμέτης, με βοηθούς διαιτητές τον Τσοπανάκη και την Χαλκιαδάκη.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Νέγκογλου, Μαρκάκης (55’ Ορφανός), Γουρνάς, Κωστέας (80’ Κωνσταντόπουλος), Πανταζόπουλος, Δουρούμης, Βασιλογιαννακόπουλος, Ηλιόπουλος (70’ Γκέσι), Αντωνίου, Πανταζής, Σαμπάνι (70’ Μωράκης).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Καραχάλιος, Νικολόπουλος (81’ Κανελλόπουλος), Σεφεράσι, Ανδρώνης, Αναστασόπουλος, Σούλα (46’ Λάγιος), Γεωργιόπουλος, Σερέτης, Χρονόπουλος, Διονυσόπουλος.