Πέμπτη, 06 Νοέμβριος 2014 19:07

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Επιστροφές παικτών με Ολυμπιακό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Ικανοποιημένοι από την εμφάνιση στο Μελιγαλά, όχι όμως και από το αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποι του Τέλλου Αγρα. Οι "ερυθρόλευκοι" άξιζαν βάσει εικόνας το τρίποντο, το οποίο χάθηκε στο τελευταίο λεπτό. Παρόλα αυτά η γενική εκτίμηση είναι πως η ομάδα έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα και πως είναι θέμα χρόνου να ανέβει αρκετά σκαλοπάτια στη βαθμολογία, από τη στιγμή που και το πρόγραμμα στη συνέχεια γίνεται πιο εύκολο.


Ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο Μελιγαλά, επισημαίνοντας πάντως πως πρέπει να βελτιώσουν κάποια πράγματα.
Για το ερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στους Γαργαλιάνους ο έμπειρος τεχνικός επισημαίνει: "Παίζουμε με έναν αντίπαλο που χρειάζεται προσοχή, που έχει έναν αξιόλογο προπονητή που εκτιμώ. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση και πειθαρχία για να πάρουμε το τρίποντο".
Οι Πότσης, Παϊκόπουλος και Παπανδρεόπουλος ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται και έτσι δεν υπάρχει απουσία, αν εξαιρεθεί ο Δημητρόπουλος που δεν συμμετέχει τόσο ενεργά το τελευταίο διάστημα στις υποχρεώσεις της ομάδας.