Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 14:42

ΜΕΘΩΝΗ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-3: Συνεχίζει ακάθεκτος για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-3: Συνεχίζει ακάθεκτος για τον τίτλο

Αλώβητος πέρασε χθες από τη Μεθώνη ο Μιλτιάδης που κέρδισε την τοπική ομάδα με 3-0 και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην Α’ τοπική.

Η Τριφυλιακή ομάδα σημείωσε την 15η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας μόλις μια ήττα και μία ισοπαλία έως τώρα και κατάφερε να ξεφύγει από τη μία από τις δύο ομάδες που τον καταδιώκει, τον Πάμισο που έχασε χθες στην Κορώνη από τον Ακρίτα, ενώ η Κυπαρισσία τον ακολουθεί στη 2η θέση με 4 πόντους λιγότερους.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τσιγαρίδη στο 21’ και στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα που σημείωσαν οι Αθανασόπουλος στο 57’ και Πολίμος στο 68’ έφτασαν στην επικράτηση απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Λουκά.
ΜΕΘΩΝΗ: Οικονομόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μάραντος (82’ Τσαγκάρης), Μεμά (82’ Καραγλάνης), Ζόμπολος (90’ Αγγ. Ψυχάρης), Μπεγέτης.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος (82’ Σταθόπουλος), Ι. Τσόπελας, Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Τσιγαρίδης (60’ Μπάρκας), Μπολούν, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος (82’ Αν.Τσόπελας), Σαραντόπουλος.